Met plezier nodigen wij je uit voor onze workshop ‘AI & PR: De Kracht van ChatGPT’, gepland voor dinsdag 14 mei 2024. Deze sessie is zorgvuldig ontwikkeld voor professionals in de PR-wereld en is uitermate geschikt voor iedereen die dagelijks betrokken is bij het schrijven van teksten. De focus ligt op het verschaffen van essentiële kennis en praktische vaardigheden om AI-gedreven tools effectief toe te passen in jouw dagelijkse werkzaamheden. Door het beperken van het aantal deelnemers garanderen we een persoonlijke en interactieve ervaring.

 

Wat we gaan doen:

1. Leer hoe je ChatGPT goed inzet

ChatGPT kan veel, maar wel alleen als je weet hoe je goede vragen stelt. Je leert een simpele, maar supereffectieve strategie die je gaat helpen om 10x betere resultaten uit ChatGPT te halen. 

2. Ontdek wat je allemaal kunt met ChatGPT

Je kunt heel veel meer met ChatGPT! Je krijgt een uitgebreid overzicht van wat er allemaal kan met deze tool – en hoe je dit handig aanpakt.

3. Leer hoe je ChatGPT kunt trainen met je eigen toon en schrijfstijl

Naast het goed leren stellen van vragen, is het trainen van ChatGPT dé manier om echt bruikbare output uit ChatGPT te halen. Je leert hoe je dit eenvoudig kunt doen.

De workshop wordt geleid door Paulien Pierik, een vooraanstaand expert op het gebied van AI in PR. Zij zal haar inzichten en ervaringen delen om jou te helpen ChatGPT optimaal te benutten.

 Alle informatie op een rijtje:

Datum: dinsdag 14 mei 2024
Tijd: 9.00 inloop, 9.30 start. Eindtijd is 12.00, aansluitend nog een lunch. 
Locatie: Op ons kantoor in Almere: Randstad 21-30, 1314BM Almere
Kosten: Inschrijfkosten van €50,-, inclusief lunch

 

Voorbereiding
Je kunt tijdens de workshop live meedoen op je eigen laptop. Het is dan handig als je een ChatGPT account hebt. Hoe je dat doet, leer je hier. We raden je de betaalde versie van ChatGPT aan, maar met de gratis versie kun je ook zeker meedoen.

Over Paulien
Als ondernemerscoach brengt Paulien haar enthousiasme voor authentieke, eerlijke en slimme marketingmethodes samen met haar groeiende expertise in kunstmatige intelligentie (AI). In haar AI Content Club leren meer dan 400 ondernemers hoe AI toe te passen in hun marketing. Daarnaast geeft Paulien regelmatig trainingen aan marketingafdelingen uit het bedrijfsleven en op klantenevents. Daarnaast coacht zij ondernemers.

We hopen je te mogen verwelkomen bij deze workshop. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt en alleen voor actieve klanten! Inschrijven is geen garantie, we laten je binnen enkele dagen weten of je inschrijving definitief is.