Print media monitoring

Met meer dan 3.000 titels bestrijkt onze dekking op print vrijwel het gehele aanbod van kranten, tijdschriften en vakbladen in Nederland. Op onze leesafdeling worden alle gevonden artikelen handmatig geselecteerd op relevantie. We plaatsen ze voor je in media·web voorzien van mediawaarde en bereik, en in de originele opmaak. 

Wat is print media?

Media Info Groep is een specialist in print media monitoring. Maar je vraagt je misschien af: wat houdt print media precies in? Print media omvat het adverteren in fysiek gedrukte media zoals tijdschriften, kranten en dagbladen. Het is een toegankelijke vorm voor bedrijven om te communiceren met hun doelgroep. In het digitale tijdperk van vandaag denk je misschien dat print media verleden tijd is. Niks is echter minder waar. Print media is een bewezen aanpak voor marketing uitingen en de communicatie barrière tussen jou en jouw doelgroep te doorbreken.

 

Print media monitoring

Als bedrijf is het waardevol om te weten wat er in de media gezegd wordt over jouw organisatie. Inzicht in volume, sentiment, bereik en trends zijn erg belangrijk voor een sterke reputatie. Door op de hoogte te zijn en de tone-of-voice van de berichtgeving te analyseren, is het mogelijk om een beeld te vormen van de betreffende reputatie. Aan de hand hiervan kan er eventueel bijgestuurd worden of kunnen berichten met onjuiste informatie gerectificeerd worden.

 

Print Media Monitoring bij Media Info Groep

Media Info Groep biedt een kwalitatieve print media monitoring service. Met meer dan 3.000 titels bestrijkt onze dekking op print vrijwel het gehele aanbod van kranten, tijdschriften en vakbladen in Nederland. Desgewenst kunnen wij ook internationale dekking bieden. Media Info Groep levert kwalitatieve en betrouwbare data in een duidelijk overzicht die je kan gebruiken om onder andere rapportages op te stellen, budgetten te verantwoorden en campagnes bij te sturen. Bij Media Info Groep beginnen we in de nacht met het handmatig verwerken van de artikelen, zodat we snel kunnen leveren.

De beste dekking

Van de bekende dagbladen en magazines tot huis-aan-huisbladen en vaktijdschriften: met ruim 3.000 titels monitoren we vrijwel alle print media die je maar kunt bedenken. Ook online media volgen we op de voet. We houden meer dan 100.000 Nederlandstalige nieuwssites en blogs voor je in de gaten. Zijn er titels die jij toegevoegd wilt hebben aan ons portfolio? We regelen het vlug voor je.

Enkel relevante artikelen

Bij ons worden alle artikelen door mensen geselecteerd en op relevantie beoordeeld, niet door de computer. Deze unieke service zorgt dat je enkel de clippings krijgt die voor jou relevant zijn en voorkomt ruis.

Advertentiewaarde, oplage en bereik

Je ontvangt de daadwerkelijke artikelen, zodat je ziet hoe ze zijn verschenen. Dat geldt ook voor de onlinepublicaties. Ieder artikel verrijken we met metadata: de advertentiewaarde plus oplage of bereik. Door een uniforme meetmethode voor gedrukte en onlineartikelen kun je bovendien alle resultaten met elkaar vergelijken.

Online dashboard voor eenvoudig inzicht

Al je mediaresultaten zijn inzichtelijk via één dashboard op ons webportal media·web. Makkelijk te filteren, te categoriseren en te exporteren naar rapportages, grafieken of nieuwsbrieven in je eigen ‘look & feel’. En eenvoudig aan te vullen met content van derden. Met onze app Nieuwsbron maak je voor je bedrijf en stakeholders een professioneel e-magazine met relevant nieuws. Op media·web kun je zelf ook eenvoudige analyses doen. Media Info Groep maakt print media monitoring makkelijk voor u!

Media Info Groep: Jouw partner bij print media monitoring

Ben je geïnteresseerd in onze print media monitoring service? Neem dan gerust contact op. Media Info Groep helpt je graag! Je kan ons telefonisch bereiken door te bellen naar 036-5495550. Liever een e-mail sturen? Mail ons dan op info@mediainfogroep.nl. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een demo aan te vragen! Via onze website kan je ons contactformulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan contact met je opnemen.

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

6 + 10 =