Print media monitoring

Met meer dan 3.000 titels bestrijkt onze dekking op print vrijwel het gehele aanbod van kranten, tijdschriften en vakbladen in Nederland. Op onze leesafdeling worden alle gevonden artikelen handmatig geselecteerd op relevantie. We plaatsen ze voor je in Mediaweb voorzien van mediawaarde en bereik, en in de originele opmaak. 

de beste dekking

Van de bekende dagbladen en magazines tot huis-aan-huisbladen en vaktijdschriften: met ruim 3.000 titels monitoren we vrijwel alle print media die je maar kunt bedenken. Ook online media volgen we op de voet. We houden meer dan 100.000 Nederlandstalige nieuwssites en blogs voor je in de gaten. Zijn er titels die jij toegevoegd wilt hebben aan ons portfolio? We regelen het vlug voor je.

 

Enkel relevante artikelen

Bij ons worden alle artikelen door mensen geselecteerd en op relevantie beoordeeld, niet door de computer. Deze unieke service zorgt dat je enkel de clippings krijgt die voor jou relevant zijn en voorkomt ruis. We leveren snel: ons team begint ’s nachts al met de verwerking van de artikelen.

 

Advertentiewaarde, oplage en bereik

Je ontvangt de daadwerkelijke artikelen, zodat je ziet hoe ze zijn verschenen. Dat geldt ook voor de onlinepublicaties. Ieder artikel verrijken we met metadata: de advertentiewaarde plus oplage of bereik. Door een uniforme meetmethode voor gedrukte en onlineartikelen kun je bovendien alle resultaten met elkaar vergelijken.

 

Online dashboard voor eenvoudig inzicht

Al je mediaresultaten zijn inzichtelijk via één dashboard op ons webportal Mediaweb. Makkelijk te filteren, te categoriseren en te exporteren naar rapportages, grafieken of nieuwsbrieven in je eigen ‘look & feel’. En eenvoudig aan te vullen met content van derden. Met onze app Nieuwsbron maak je voor je bedrijf en stakeholders een professioneel e-magazine met relevant nieuws. Op Mediaweb kun je zelf ook eenvoudige analyses doen.

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

1 + 4 =