Online media monitoring

 Wij monitoren duizenden blogs en websites. Op onze leesafdeling worden alle gevonden artikelen handmatig geselecteerd op relevantie. We plaatsen ze voor je in media·web voorzien van mediawaarde en bereik, en in de originele opmaak. Zo heb je altijd een compleet beeld van jouw online media aandacht.

Een compleet overzicht

Traditionele printmedia publiceren artikelen die exclusief online verschijnen. Urgent nieuws verschijnt online zo snel als de journalist kan typen en de krantenpagina’s worden benut voor verdieping en achtergronden. Voor een compleet overzicht is het belangrijker dan ooit om zowel print als online media te monitoren.

Real time monitoring

Voor onze klanten houden we meer dan 100.000 Nederlandstalige nieuwssites en blogs real time in de gaten.  Je ontvangt de artikelen in hun originele opmaak.  Ieder artikel verrijken we met metadata: de mediawaarde en het bereik. Door een uniforme meetmethode voor gedrukte en onlineartikelen kun je bovendien alle resultaten met elkaar vergelijken.

Complexe zoekopdrachten

Ook complexe zoekopdrachten kunnen wij nauwkeurig uitvoeren. Op onze leesafdeling worden de artikelen handmatig beoordeeld op relevantie.

Internationale monitoring

Of je nu alleen actief bent in de Benelux of ook ver daarbuiten, wij kunnen de buitenlandse online media ook voor je monitoren. Lees er meer over op de pagina over internationale media monitoring.

Vast maandbedrag

Wil je ook online monitoring met de beste dekking en de minste ruis? Onze accountmanagers berekenen voor jouw merk een vast maandbedrag. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

7 + 5 =