Ervaar het zelf

Heb je nog geen idee wat je allemaal kan met media monitoring? Of wil je de mogelijkheden van je huidige leverancier vergelijken met ons dashboard? We laten alle handige functies van ons portal Mediaweb graag aan je zien. Vul hieronder het formulier in, dan nemen wij contact met je op om een vrijblijvende demo in te plannen.

Vijf zekerheden die je van ons mag verwachten

Wanneer je al eens printmedia hebt laten monitoren, is de kans groot dat je content van ons hebt gekregen. Onze dekking en nauwkeurigheid zijn al meer dan honderd jaar uniek in Nederland en wij mogen verschillende nationale en internationale media monitoringbedrijven tot onze klanten rekenen. 

De stap van gedigitaliseerde printartikelen naar native digitale artikelen was snel gemaakt. Inmiddels hebben we de alles in huis om ook radio, televisie, websites, blogs, social media en video te monitoren voor onze klanten. 

1. Relevante resultaten

Onze redacteuren lezen en beoordelen dagelijks talloze artikelen op relevantie. Zowel print als online, maar ook radio- en televisiefragmenten. Zo ontvang je alleen de artikelen die voldoen aan jouw zoekopdracht, en hoef je zelf de ruis er niet meer uit te filteren. 

2. Compleet

Wij zijn van mening dat je alleen kunt weten wat je meet als je gegevens compleet zijn. Daarom zetten wij alles op alles om de beste dekking te bieden, vrij van ruis. En vinden wij het niet alleen belangrijk om je te vertellen wat er over je merk in de media is verschenen maar ook op welke positie op de pagina dat was, en welk beeldmateriaal erbij werd gebruikt. Daarom leveren wij alle clippings uit zowel print als online media in hun originele opmaak, met alle metadata die voor jou van belang is, zoals oplage of bereik en mediawaarde. En dat geldt ook voor de fragmenten van radio- en televisie-items. Als je een influencer, niche website, obscuur tijdschrift of andere bron mist die voor jou van belang is, doen we er alles aan om die toe te voegen. 

3. Onbeperkt archief

In het online dashboard Mediaweb worden alle clippings opgeslagen. Daar blijven zij onbeperkt beschikbaar, omdat wij vinden dat je ook in de toekomst toegang moet houden tot de data die we voor je verzameld hebben. Niet alleen omdat het leuk is om af en toe eens in het archief te duiken, maar ook omdat het wel eens voorkomt dat je een rapportage over meerdere jaren wilt maken.

4. Tijdsbesparing

We filteren niet alleen alle relevante artikelen voor je, we nemen je ook veel werk uit handen als het gaat om het rapporteren aan je klant of management. In Mediaweb kun je met een paar muisklikken prachtige rapportages genereren, nieuwsbrieven maken om je stakeholders te informeren en een pressbook samenstellen. En daar komen steeds meer nuttige toepassingen bij.

5. Advies, training en aanvullende diensten

Wij leveren niet zomaar data, maar een volledige media monitoring oplossing. Daarom vinden we dat onze klanten altijd bij ons terecht moeten kunnen. Of het nu gaat om advies over het formuleren van de juiste zoekopdrachten of een training in het gebruik van Mediaweb, onze media-consultants zorgen dat je verder kunt. En onze media-analisten weten precies hoe je media monitoring in kunt zetten om nog meer lessen te halen uit je data. Zij leveren kwantitatieve en kwalitatieve analyses op maat, denken mee over benchmarking oplossingen en zetten media monitoring in voor je concurrentie-analyse.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
vraag dan nu een demo aan!

Wanneer je onderstaand formulier invult, neemt een van onze accountmanagers contact met je op om demo in te plannen. Deze demo vindt telefonisch plaats en is geheel vrijblijvend. We lopen samen met jou door het dashboard heen en beantwoorden al je vragen.

1 + 10 =