Logo detection

We weten dat sponsoring een effectieve manier is om je merk zichtbaar te maken. Maar hoe maak je de resultaten van een sponsorcampagne meetbaar? Media Info Groep zet logo detection in om jou te vertellen wanneer, waar en hoe lang jouw logo in beeld was en levert je de fragmenten voorzien van metadata.

Weten wanneer je in beeld bent

 

Wanneer je een programma of sportevenement sponsort wil je natuurlijk weten hoe vaak je logo in beeld is geweest en hoe duidelijk dat was. Daarom bieden wij in samenwerking met Byelex de dienst Logo Detection (LD) aan.  LD is er speciaal op gericht om de impact van je merk en logo te registreren in bewegend beeld. Met behulp van deep learning algoritmes wordt het LD systeem getraind om jouw logo of merk te herkennen in zoveel mogelijk situaties. Zodra het systeem is ingetraind, kan het de impact van je merk in videofragmenten analyseren. 

Je ontvangt van ons een rapportage waar je precies kunt teruglezen wanneer, waar en hoe lang jouw logo in beeld was. Ook ontvang je de videofragmenten voorzien van mediawaarde, logo visability score (LVS) en kijkcijfers.

 

Logo visibility score

In de logo visibility score komt de mate van prominentie waarmee een logo in beeld is geweest tot uitdrukking.

 

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

5 + 11 =