In het kort

Media Info Groep is de specialist op het gebied van media monitoring en media analyse. Al meer dan 100 jaar zitten wij bovenop het nieuws. Lees hier in drie minuten wat we voor je kunnen betekenen. 

Specialist in media monitoring en analyse

 

Wij weten wat er speelt

Meer dan 3.500 organisaties maken gebruik van onze diensten en hebben ervoor gezorgd dat we als geen ander kennis hebben van de informatiebehoefte van PR- en communicatieprofessionals in branches als automotive, sport, beauty en lifestyle, kunst en cultuur, retail, financiële dienstverlening, overheid en goede doelen.

Complete dekking

Wij monitoren duizenden websites en social media accounts, houden ruim 50 nationale en regionale radio- en televisiezenders in de gaten en met meer dan 3.000 titels bestrijkt onze dekking op print vrijwel het gehele aanbod van kranten, tijdschriften en vakbladen in Nederland.

Professionele monitoring

Onze mediaspecialisten stellen geavanceerde zoekopdrachten voor je in om uit dit enorme aanbod de juiste mediaresultaten te filteren. Op keywords maar desgewenst ook door middel van logo herkenning. Zo krijg je een compleet overzicht van de media-aandacht voor jouw merk of organisatie. Of die van je concurrent. Want media monitoring is ook een uitstekend instrument voor concurrentie analyse of om trends in de markt in de gaten te houden.

Alleen relevante resultaten

Op onze leesafdeling worden alle gevonden artikelen handmatig geselecteerd op relevantie en voor je klaargezet in media·web, compleet met mediawaarde en oplage of bereik. Zelfs hele specifieke zoekopdrachten kunnen wij op deze manier nauwkeurig uitvoeren. En omdat we de onjuiste artikelen meteen al elimineren, kun jij direct met de resultaten aan de slag.

Onbeperkt archief

We plaatsen al je artikelen in hun originele opmaak op media·web en ook radio- en tv-fragmenten, social media posts en zelfs de vluchtige Instagram Stories zijn hier terug te vinden. Onbeperkt, dus je hoeft zelf geen archief meer aan te leggen.

Makkelijk rapporteren

In het dashboard zie je direct  de belangrijkste statistieken en trends en kun je je artikelen bekijken, downloaden als pdf of exporteren als een Excelrapportage.

Nieuws delen

Wil je de clippings delen binnen je organisatie of met externe stakeholders? Met de nieuwsbriefmodule maak je in een handomdraai nieuwsbrieven in je eigen look & feel.  Of je laat het aan media·web over om dit automatisch te doen. In de Nieuwsbron app publiceren we je artikelen als een full color e-magazine. 

Betrouwbare data

Of je media monitoring nu gebruikt om je persberichten te tracken, persevents te evalueren, campagnes aan te scherpen, aan je opdrachtgever of directie te rapporteren, budgetten te verantwoorden, concurrentieanalyses te maken of om leads te genereren, wij leveren betrouwbare en volledige data die echt een bijdrage leveren aan je strategie.

Uitstekende service

Ons team van mediaspecialisten is dagelijks bereikbaar voor vragen, advies en training.

Media analyses op maat

Heb je behoefte aan een professionele media analyse? Onze AMEC-gecertificeerde analisten maken kwantitatieve en kwalitatieve analyses op maat.

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

11 + 7 =