Media delen

Alle publiciteit rond je merk of organisatie ontvang je van ons in media·web. Deze artikelen kun je op verschillende manieren delen binnen je organisatie, met je klant of met andere stakeholders. Bijvoorbeeld als e-magazine, nieuwsbrief of pressbook.

Informeer je stakeholders

 

Pressbook

Redactionele aandacht voor jouw merk toont de impact van je PR- en marketinginspanningen. Showcase de kracht van jouw merk met een pressbook dat al je press coverage – zowel print als online – in originele opmaak toon, voorzien van bron, verschijningsdatum, mediawaarde, oplage en bereik. Je kunt in media·web zelf selecteren welke artikelen je wilt opnemen.

Nieuwsbrief

De nieuwsbriefmodule in media·web maakt het makkelijk om stakeholders te informeren over het nieuws rond jouw merk of organisatie. Voer zelf de redactie over de items in je nieuwsbrief of laat media·web automatisch het laatste nieuws versturen.

E-magazine

Met de Nieuwsbron-app blijf je altijd en overal op de hoogte van je media aandacht.  Alle artikelen die wij vinden over jouw merk, organisatie of concurrenten lees je voortaan op je  smartphone of tablet met de uitstraling van een full colour magazine.

Overige kanalen

Media Info Groep denkt graag met je mee over andere toepassingen. Het is ook mogelijk om artikelen via een API te delen op jullie eigen intranet of via narrowcasting.

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

12 + 8 =