Internationale
media monitoring

Monitoring van online- en printmedia binnen de Benelux is voor veel Nederlandse bedrijven vanzelfsprekend. Maar ook content uit andere Europese landen, en zelfs ver daarbuiten kunnen wij via onze buitenlandse partners laten verzorgen.

Monitoring van online– en printmedia binnen de Benelux is voor veel Nederlandse bedrijven vanzelfsprekend. Veel bedrijven vinden dit logisch, aangezien dit de landen zijn waar ze het meest actief in zijn.

Wat de meeste bedrijven in Nederland echter niet doorhebben, is het gegeven dat het enorm veel voordelen te bieden heeft om de media in andere landen te monitoren.

Hiermee is het namelijk mogelijk om wereldwijd op de hoogte te blijven wat er over je bedrijf wordt geschreven. Daarnaast kan je hiermee up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen die zich wereldwijd voordoen. De ontwikkelingen van markten en doelgroepen kunnen namelijk per land verschillen. Met behulp van internationale media monitoring is het mogelijk om hier op de hoogte van te blijven.

 

Mocht je op zoek zijn naar een bedrijf om inzichten te verkrijgen met betrekking tot internationale media monitoring, dan ben je bij Media Info Groep aan het juiste adres. Wij helpen je namelijk graag met het monitoren van alles omtrent je organisatie, markt en doelgroep wereldwijd!

 

CONTENT UIT MEER DAN 60 LANDEN

Als FIBEP-member heeft Media Info Groep contact met diverse media monitoring organisaties in meer dan 60 landen wereldwijd. We kunnen je dus niet alleen uitermate goed van dienst zijn binnen de EU, maar ook ver daar buiten.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van buitenlandse partners, waardoor wij verzekeren dat je als eerste op de hoogte bent op het moment dat je organisatie in het buitenland wordt genoemd. Net zoals je gewend bent met de content in de Benelux, leveren wij ook alle wereldwijde content in Mediaweb. Bovendien regelen wij ook voor de buitenlandse content alle zaken omtrent de auteursrechtelijke vergoedingen.

 

Internationale media monitoring bij Media Info Groep

Wij hebben als bedrijf jarenlange ervaring op het gebied van het monitoren van de media. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we niet alleen veel expertise opgebouwd, maar ook een omvangrijk, internationaal netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om kwalitatieve diensten aan te bieden op het gebied internationale media monitoring.

Vragen over onze diensten met betrekking tot internationale media monitoring?

Heb je nog vragen over onze diensten met betrekking tot internationale media monitoring? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder. Je kan ons zowel via de telefoon als mail bereiken. Bellen kan naar 036-5495550. Heb je liever contact per mail? Mail dan naar info@mediainfogroep.nl. Schroom niet om contact op te nemen! 

Weten wat er over je geschreven wordt in het buitenland?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

10 + 7 =