Onze partners

Media Info Groep werkt graag samen met partners die onze passie delen voor technologie in het medialandschap. Samen realiseren wij innovatieve diensten die professionals in PR en communicatie helpen bij hun strategische beslissingen.

 

De kracht van het internet is enorm; daar zijn we het wel over eens. Maar de kracht voor je laten werken is een heel andere zaak. Of je het nu wilt inzetten bij marketingacties, voor crowdsourcing wilt gebruiken, papieren uitstraling ook digitaal wilt doorvoeren of op een andere wijze wilt laten bijdragen aan het succes en de reputatie van de organisatie; NoviaFacts zorgt er voor dat het daadwerkelijk gebeurt.

Zij zijn marktleider in moderatie en zorgen dat hun opdrachtgevers zich kunnen bezighouden met hun kerntaak. Zoals al hun dienstverlening modereren zij ook 24/7, zodat uw platform te allen tijde interessant en aantrekkelijk is en voldoet aan de regels die u en de wet stellen. NoviaFacts adviseert pragmatisch en voert professioneel uit. Zodat uw strategie ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt voor alle mogelijkheden van klantinteractie . Hoe dat er uit ziet? Zij checken klantreacties, beantwoorden vragen, jureren, verzamelen informatie, volgen wat er over de organisatie geschreven wordt; handelen dat af en zorgen dat verkregen informatie goed gebruikt kan worden.

Byelex is een snel groeiende en dynamische software onderneming met de focus op ontwikkeling en hosting van geavanceerde bedrijfsoplossingen. Kennis en begrip van geavanceerde bedrijfsprocessen worden gecombineerd met superieure grafische vormgeving en up-to-date technische kennis. Byelex is Business Partner van zowel IBM als Oracle en heeft ervaring met bijna alle database omgevingen, waaronder Oracle, MySQL en Postgresql. Daarnaast heeft Byelex ruime ervaring met verschillende ontwikkeltalen zoals: J2EE, Drupal, Lotus Domino, PHP, Perl, C++ en Assembler.

Byelex ontwikkelt naast maatwerkapplicaties ook een uitgebreid pakket aan standaardproducten voor onder meer web-marketing en lead generatie, kunstmatige intelligentie, Social Media Monitoring, Schade Management, Event Management, File Sync & Share Management, WiFi Management en kwaliteitsmanagement. Met de jarenlange ervaring op het gebied van procesmanagement en workflow engineering zijn zij een zeer betrouwbare sparringpartner geworden bij het oplossen van ogenschijnlijk complexe management- en workflow vraagstukken.

 

Meer weten?

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

5 + 5 =