Onze partners

Media Info Groep werkt graag samen met partners die onze passie delen voor technologie in het medialandschap. Samen realiseren wij innovatieve diensten die professionals in PR en communicatie helpen bij hun strategische beslissingen.

 

Via onze preffered supplier PR-Dashboard bieden we de mogelijkheid om je persberichten eenvoudig te verspreiden onder journalisten en leden van de pers. Hun slimme software- en internetoplossingen zorgen ervoor dat jij als pr-professional nog meer uit je pr-activiteiten kan halen. Door onze samenwerking zal het binnenkort ook eenvoudiger worden om een via PR-Dashboard verzonden persbericht automatisch door ons te monitoren. 

RTV Monitor is ontstaan vanuit de gedachte dat het monitoren van nieuws en actualiteiten een specialistische aanpak vereist, waarbij de kracht van mens én state-of-the-art technologie wordt ingezet. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties altijd op de hoogte zijn van de berichtgeving over hun organisatie of merk. Vanuit Amsterdam en de cloud zorgen wij dat 500+ bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen in Europa worden voorzien van alerts uit onder andere radio, televisie, politieke debatten en podcasts. Realtime alerts van gesproken tekst kunnen door middel van geavanceerde zoektermen eenvoudig gefilterd worden en minutieus inzicht geven in wat er over bepaalde merken, onderwerpen of personen wordt gezegd. 

Byelex is een snel groeiende en dynamische software onderneming met de focus op ontwikkeling en hosting van geavanceerde bedrijfsoplossingen. Kennis en begrip van geavanceerde bedrijfsprocessen worden gecombineerd met superieure grafische vormgeving en up-to-date technische kennis. Byelex is Business Partner van zowel IBM als Oracle en heeft ervaring met bijna alle database omgevingen, waaronder Oracle, MySQL en Postgresql. Daarnaast heeft Byelex ruime ervaring met verschillende ontwikkeltalen zoals: J2EE, Drupal, Lotus Domino, PHP, Perl, C++ en Assembler.

Byelex ontwikkelt naast maatwerkapplicaties ook een uitgebreid pakket aan standaardproducten voor onder meer web-marketing en lead generatie, kunstmatige intelligentie, Social Media Monitoring, Schade Management, Event Management, File Sync & Share Management, WiFi Management en kwaliteitsmanagement. Met de jarenlange ervaring op het gebied van procesmanagement en workflow engineering zijn zij een zeer betrouwbare sparringpartner geworden bij het oplossen van ogenschijnlijk complexe management- en workflow vraagstukken.

 

Meer weten?

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

12 + 9 =