media·web – jouw media portal

De voor jou gevonden media-items vind je eenvoudig terug in media·web. In dit portaal maak je overzichtelijke dashboards aan, kun je jouw data analyseren en door middel van filters en labels dieper ingaan op de verschillende resultaten. Wil je deze resultaten delen? Dan kun je dashboards met collega’s delen, nieuwsbrieven met de media-items versturen of een e-magazine opmaken. Daarnaast laad je heel gemakkelijk content van derden in, zodat je altijd een compleet beeld hebt van wat er in de media over jouw merk of organisatie is verschenen.

Bekijken en doorzoeken

Verfijnd zoeken in je resultaten door te filteren op mediatype, verschijningsdatum, publicatie en label.

Analyseren

In media·web zetten we alle artikelen die we voor je vinden. Je kunt je resultaten filteren op mediatype, verschijningsdatum, publicatie en label.

Download pressbook

Alle geselecteerde artikelen kunnen gedownload worden als full color rapportage en voorzien van bron, verschijningsdatum, mediawaarde en oplage. Hiermee kun je eenvoudig een pressbook samenstellen.

Dashboards maken

Maak eigen dashboards aan die precies de resultaten tonen die jij wilt zien. Aan de hand van een bepaalde periode, een mediumtype, sentiment of auteur. Alles is mogelijk.

Delen

Een prettig dashboard gemaakt? Deel deze eenvoudig met andere stakeholders. Maar ook gewenste media-items in een nieuwsbrief of app delen is mogelijk. 

Supportpagina

Alles uit media·web halen kan met de uitgebreide supportpagina vol met handige tips in de vorm van filmpjes of helpartikelen. Kom je er toch niet uit? Via de chat of telefoon bereik je ons eenvoudig. 

Labels toekennen

Deel je dashboard overzichtelijk in door het gebruik van labels. Met de label automator kun je automatisch labels toekennen op basis van woorden die voorkomen in het artikel.

Mediawaarde

Alle clippings worden door ons voorzien van mediawaarde. De formule die wij hiervoor hanteren maakt het mogelijk om clippings uit verschillende bronnen met elkaar te kunnen vergelijken.

Sentiment

media·web kent automatisch sentiment toe aan je resultaten. Dit doet het systeem op basis van een geavanceerd alogritme. Dit maakt het sentiment van de media-aandacht voor jouw merk inzichtelijk en maakt je mediarapportages nog nauwkeuriger.

Beheer

Elk account heeft een beheerder die onder meer gebruikers kan aanmaken, notificaties kan instellen, zoekopdrachten kan aanpassen en facturen kan inzien.

E-magazine

Met de Nieuwsbron-app lezen je stakeholders geselecteerde artikelen uit media·web als een full color e-magazine op hun smartphone of tablet.

U

Vrij zoeken

Naast de artikelen die wij voor je vinden, mag je ook vrij zoeken in online media (als je hier een abonnement voor hebt) en een deel van de printmedia (Profactys titels).

Rapportage

Exporteer een Excel-rapportage met relevante informatie over de geselecteerde artikelen zoals mediawaarde, oplage en link naar het artikel.

Importeren

De RSS-import biedt je de mogelijkheid om content van externe bronnen in Mediaweb te laden.

12 + 7 =

FAQ

Een specifieke media·web-vraag? Check dan support.mediaweb.eu
Wat kost het gebruik van media·web?

media·web is inbegrepen in je abonnement. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Hoe kom ik aan inloggegevens?

Als klant van Media Info Groep heeft iemand binnen jouw bedrijf een beheeraccount gekregen. Deze beheerder kan gebruikers aanmaken. Is er geen beheerder meer binnen jouw bedrijf of weet je niet wie dit is, neem dan contact met ons op. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan bij het inlogscherm op ‘vergeten’ en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Waar vind ik de handleiding van media·web?

Op onze supportpagina vind je het antwoord op al jouw vragen.

Hoe kan ik mijn abonnement uitbreiden of opzeggen?

Bel naar 036-5495550 of mail naar sales@mediainfogroep.nl

Waar kan ik terecht met vragen over mijn factuur?

Neem hierover contact op met je accountmanager via 036-54 95 550 of per e-mail op sales@mediainfogroep.nl