Zekerheden

Met de meest complete dekking en zorgvuldige nauwkeurigheid zijn we al meer dan honderd jaar uniek in Nederland.

De stap van (gedigitaliseerde) printartikelen naar digitale artikelen is snel gemaakt. Inmiddels hebben we dan ook alles in huis om ook radio, televisie, websites, blogs, social media en video te monitoren voor onze klanten. 

Vijf zekerheden die je van ons mag verwachten

 

1. Relevante resultaten

Onze redacteuren lezen en beoordelen dagelijks talloze artikelen op relevantie. Zowel print als online, maar ook radio-, podcast en televisiefragmenten. Zo ontvang je alleen de artikelen die voldoen aan jouw zoekopdracht, verrijkt met relevante data, en hoef je zelf de ruis er niet meer uit te filteren. 

2. Compleet

Wij zijn van mening dat je alleen kunt weten wat je meet als je gegevens compleet zijn. Daarom zetten wij alles op alles om de beste dekking te bieden, vrij van ruis. En vinden wij het niet alleen belangrijk om je te vertellen wat er over je merk in de media is verschenen maar ook op welke positie op de pagina dat was, en welk beeldmateriaal erbij werd gebruikt. Daarom leveren wij alle clippings uit zowel print als online media in hun originele opmaak, met alle metadata die voor jou van belang is, zoals oplage of bereik en mediawaarde. En dat geldt ook voor de fragmenten van radio-, podcast en televisie-items. Als je een influencer, website, tijdschrift of andere bron mist die voor jou van belang is, doen we er alles aan om die toe te voegen. 

3. Onbeperkt archief

In het online dashboard media·web worden alle clippings opgeslagen. Daar blijven zij onbeperkt beschikbaar, omdat wij vinden dat je ook in de toekomst toegang moet houden tot de data die we voor je verzameld hebben. Niet alleen omdat het leuk is om af en toe eens in het archief te duiken, maar ook omdat het wel eens voorkomt dat je een rapportage over meerdere jaren wilt maken.

4. Tijdsbesparing

We filteren niet alleen alle relevante artikelen voor je, we nemen je ook veel werk uit handen als het gaat om het rapporteren aan je klant of management. In media·web kun je met een paar muisklikken prachtige rapportages genereren, nieuwsbrieven maken om je stakeholders te informeren en een pressbook samenstellen. En daar komen steeds meer nuttige toepassingen bij.

5. Advies, training en aanvullende diensten

Wij leveren niet zomaar data, maar een volledige media monitoring oplossing. Daarom vinden we dat onze klanten altijd bij ons terecht moeten kunnen. Of het nu gaat om advies over het formuleren van de juiste zoekopdrachten of een training in het gebruik van media·web, onze media-consultants zorgen dat je verder kunt. En onze media-analisten weten precies hoe je media monitoring in kunt zetten om nog meer lessen te halen uit je data. Zij leveren kwantitatieve en kwalitatieve analyses op maat, denken mee over benchmarking oplossingen en zetten media monitoring in voor je concurrentie-analyse.

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

13 + 10 =