Social media monitoring

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Nieuws verspreidt zich sneller dan we kunnen denken. Ook jouw klanten bevinden zich op deze platformen. Het is daarom van belang om dit goed in de gaten te houden. Zo weet je hoe de doelgroep over jouw bedrijf of merk denkt en welke waarde deze berichten vertegenwoordigen.

Hoe relevant is social media monitoring?

 

Om je strategie aan te scherpen moet je je successen begrijpen. En die maak je met social media monitoring inzichtelijk. Door tussentijds te evalueren en bij te sturen haal je meer resultaat uit je campagne. Alle posts die wij voor je vinden plaatsen we voor je in Mediaweb, waar je ze kunt bekijken, analyseren en verwerken in rapportages.

Influencer monitoring

Werk je samen met influencers op Instagram? Dan kan influencer monitoring voor jou ook interessant zijn. Influencer monitoring is een handmatige vorm van monitoring waarbij we alle posts en stories over jouw merk of product verzamelen en verrijken met metadata. Lees er alles over op de pagina influencer monitoring.

Wat monitoren wij?

De geautomatiseerde social media monitoring wordt uitgevoerd op alle social content waar we toegang tot hebben. Per platform verschilt de manier waarop we informatie kunnen verzamelen.

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

10 + 15 =