Jouw persoonlijke e-magazine

Met de Nieuwsbron-app blijf je altijd en overal op de hoogte van je media aandacht.  Alle artikelen die wij vinden over jouw merk, organisatie of concurrenten lees je voortaan op je  smartphone of tablet met de uitstraling van een full colour magazine. 

De NieuwsBron-app bundelt alle online en printpublicaties die je van Media Info Groep ontvangt in een uniek e-magazine. Al het nieuws over je merk, je organisatie of je concurrenten heb je voortaan onder handbereik op je smartphone of tablet met de uitstraling van een full colour magazine. Je kunt  lezers uitnodigen, je magazine personaliseren en zelf cureren.

Media Info Groep monitort dagelijks duizenden bronnen op belangrijke en relevante artikelen, zowel op het web als in de geprinte media. Als u klant bent bij MIG (Media Info Groep) krijgt u de voor u relevante artikelen aangeboden via media·web of e-mail. Met Nieuwsbron komt daar nog een kanaal bij, het E-magazine! Alle artikelen gebundeld in een elektronisch magazine, makkelijk door te bladeren en te lezen op uw telefoon of tablet.

Op Nieuwsbron zijn ook gratis te lezen magazines beschikbaar, over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Stap 1: Download de app

De Nieuwsbron-app is er voor Android en iOS. 

Download de Nieuwsbron app voor Android

Heb je een telefoon of tablet met Android? Download dan de Nieuwsbron app in de Google Play Store.

Download de Nieuwsbron app voor iOS

Heb je een iPad of iPhone? Download dan de Nieuwsbron app in de App Store.

l

Stap 2: Vraag het magazine aan

Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in

Z

Stap 3: Koppel jouw magazine

Zodra je account door ons is ingesteld, ontvang je een welkomstmail met een link. Open deze op het device waar je de app ingeïnstalleerd hebt. De app wordt meteen gevuld met de laatste 250 artikelen die voor jou zijn gevonden.

Liever even bellen?

We vinden het altijd leuk om van je te horen. Tijdens kantooruren kun je ons bereiken op 036-5495550.