Over een kleine twee maanden staan de Dutch PR Awards, als onderdeel van de M100 Summer Edition, op het programma. Tijd voor een uitgebreide update, want er is in de tussentijd aardig wat gebeurd.

Cases insturen
Als eerste: de termijn voor het insturen van cases is in verband met de meivakantie een week verlengd naar 13 mei. Cases insturen kan via deze link. De kosten voor het insturen van een case en de voordelen vind je hier.

Genomineerden
De jury van de Dutch PR Awards heeft op basis van de voorgedragen inschrijvingen personen genomineerd voor verschillende awards.
Zo zijn er zes genomineerden voor PR Persoon van het Jaar. Zijn er vier personen genomineerd voor PR Talent van het jaar. En zijn de genomineerden voor Woordvoerder van het Jaar ook bekend.

De jury
Met het toevoegen van juryvoorzitter Farouk Nefzi is de jury compleet. Farouk is CMO bij Feadship en een ervaren voorzitter. Meer informatie vind je hier.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is per direct gestart. Wat je allemaal voor een kaart krijgt, wat de kosten zijn en hoe je ze bestelt staat op de website van MarketingReport.

Wij hebben er ontzettend veel zin in! Zien we je dan?  

De initiatiefnemers en founding partners van de Dutch PR-Awards zijn:
PR-Dashboard
MarketingReport
Media Info Groep