Er is een nieuwe update voor Mediaweb doorgevoerd. In deze update kun je een aantal grote verbeteringen aan de nieuwsbriefmodule en de filterlijsten terugvinden. In dit artikel nemen we je mee in de wijzigingen. 

Nieuwsbrieven:
Het gebruiksgemak van de nieuwsbrievenmodule is aanzienlijk verbeterd. Zo kun je de artikelen nog bekijken, wijzigen of verwijderen nadat je ze in de nieuwsbrief hebt geplaatst. Wanneer je de nieuwsbrief wil “nasturen” aan iemand die nog geen abonnee is, dan kan dit eenvoudig, zonder een nieuwe nieuwsbrief hiervoor aan te maken.

 

Statistieken:
Met de statistieken binnen de nieuwsbriefmodule heb je een duidelijk overzicht van het openingspercentage. Ook zie je welke en hoe vaak artikelen zijn geopend. Ook zie je of een e-mailadres werkzaam is en de nieuwsbrief ontvangen is. Deze statistieken zijn inzichtelijk voor alle nieuwsbrieven verzonden vanaf 19-7-2019. 

 

Filterlijsten:
Wanneer je aparte selecties wilt aanmaken binnen de voor jou gevonden resultaten kan dit met de filterlijsten. Na de update zijn hier een aantal geavanceerde opties aan toegevoegd. Hierdoor kun je nu op categorie, mediatype of mediapublicatie filteren.

In de filter kun je nu ook een selectie maken op welke artikelen op de nieuwsbrief shortlist staan of al in de nieuwsbrief verzonden zijn. Dit kun je ook terugvinden in het icoontje van een enveloppe bij het artikel.

 

Diversen:
Wanneer je een artikel wilt crediteren, dan kun je dit via de beheersfunctie van Mediaweb doen. En als je notificatiemails van ons ontvangt, heb je de mogelijkheid om de afbeeldingen in de e-mail aan of uit te zetten. Hiermee wordt de mail compacter. Om je meer overzicht in de notificatiemail te geven, krijg je daarnaast een korte samenvatting bovenaan de mail. Hierin vind je het aantal artikelen en de mediawaarde van deze artikelen.