Met dank aan de huidige technologie zijn we altijd overal van op de hoogte.  Door de pushnotificaties op je telefoon weet je bijvoorbeeld supersnel wanneer er een grote gebeurtenis is geweest, lees je de uitslag van een sportwedstrijd of de zie je de bijschrijving van je salaris. En wanneer jouw product of merk in het nieuws is, dan brengen we je hier met een notificatiemail graag van op de hoogte. Hoe je dit volledig naar wens instelt, leggen we je graag uit.  

Vanuit Mediaweb sturen we notificatiemailtjes die jou op de hoogte brengen wanneer wij nieuwe artikelen in Mediaweb hebben toegevoegd. Jij bepaalt wanneer, van welk mediatype en over welke zoekopdracht je een notificatie wilt ontvangen. Dit doe je eenvoudig via de beheerinstellingen van Mediaweb.

Als je ingelogd bent in Mediaweb, kun je dit instellen door naar de knop Beheer te gaan. Vervolgens zie je in het linkermenu de optie Notificaties. Wanneer je hier op geklikt hebt, zie je het overzicht van alle (al eerder aangemaakte) notificaties.

Nieuwe notificatie
Wanneer je een nieuwe notificatie wilt aanmaken, ga je naar de knop ‘Voeg media notificatie toe’. Hier kun je naar smaak je notificatie aanmaken. Je kunt selecteren op labels (voor meer informatie over labels kun je dit artikel lezen), het type media kiezen en op welke tijdstippen je de notificatie wenst te ontvangen. Eventueel kun je meerdere of andere geadresseerden toevoegen.

Wijzigen/Verwijderen
Wil je de notificatie wijzigen? Dan doe je dat door op Wijzig achter de bestaande notificatie te klikken. In het uitvouwende venster kies je eenvoudig wat je gewijzigd wilt hebben en kun je daarna opslaan. Als je de notificatie wilt verwijderen, kan dat ook in dit menu, alleen dan kies je voor ‘Verwijder notificatie’ aan de onderkant.

Met deze stappen krijg je, geheel naar eigen smaak, een notificatiemail. In deze mails vind je een overzicht van alles wat er is binnengekomen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!