Op 22 september vond er een uniek evenement plaats in Zeist. Alle betrokken partijen rondom auteursrechten en mediamonitoring kwamen samen tijdens het event ‘Copy, Copy, Mediamonitoring 2.0’. Tijdens deze middag spraken belangrijkste partijen (van rechtenhouders en mediamonitoringspartijen tot aan eindgebruikers) met elkaar over de huidige situatie. 

Zo volgden de bezoekers tijdens het event onder meer presentaties van Suzanne Walgreen van rechtenhouder ArtikelPro en Dick van Eijk vanuit Mediahuis. Na de presentaties volgde een paneldiscussie waarbij de bezoekers de mogelijkheden kregen om hun vragen te stellen.

Wij waren bij monde van onze commercial director Arnoud van der Valk aanwezig, die dieper inging op de manier waarop Media Info Groep om is gegaan met de auteursrechtensituatie.

Meer weten? Lees dan het uitgebreide verslag op de website van PR-Dashboard.

Van links naar rechts op de foto: Arnoud van der Valk (Media Info Groep), Yvette Turlings (LexisNexis), Dick van Eijk (NRC Media – Mediahuis), Margreet Spijker (journaliste en dagvoorzitter) en Suzanne Walgreen (ArtikelPro).