In deze roerige tijden is het handig om bovenop het nieuws te zitten. Als je een instant notificatie instelt krijg je direct een mailtje wanneer wij een media-item voor je gevonden hebben Maar wanneer stel je deze notificatie in? 

Crisis-alerts
Wanneer er resultaten zijn op jouw zoekvraag, dan verzamelen we deze in een notificatiemail. Deze e-mails kun je volledig naar eigen wens instellen. Bijvoorbeeld de verzendfrequentie of de mediatypes, waarin de maximale frequentie één notificatie per uur is. Hierdoor ontvang je alle artikelen die in dat uur zijn verschenen. Maar op bepaalde momenten wil je real-time notificaties ontvangen. Hiervoor kun je de instant notificaties gebruiken. Dit betekent dat wij jou direct hierover informeren per e-mail zodra wij een item gevonden hebben. Deze alerts stel je altijd in voor een bepaalde periode, dat is altijd over een specifiek onderwerp.

Direct handelen
Wil je dus bovenop bepaald nieuws zitten? Bijvoorbeeld omdat jouw merk in combinatie met Rusland in het nieuws verschijnt? Stel dan gerust een instant notificatie in. Maar let op! Voorkom een overstromende mailbox, want met een instant notificatie krijg je van ieder media-item een nieuwe mail.