Afgelopen maand is de nieuwsbriefmodule in Mediaweb helemaal vernieuwd. De nieuwe interface werkt veel intuïtiever waardoor je makkelijker en sneller nieuwsbrieven samenstelt  uit de artikelen die er over jouw merk of organisatie zijn verschenen.

Automatisch samenstellen en verzenden
Naast de redactionele nieuwsbrief  waarbij je de artikelen handmatig selecteert bestaat er nu ook de mogelijkheid om volledig automatisch nieuwsbrieven samen te stellen en te verzenden. Je stelt dan vooraf rubrieken in die gevuld worden met items uit de door jou gekozen filterlijsten en geeft aan wanneer en hoe vaak de nieuwsbrief verstuurd moet worden. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Huisstijl
Consistentie in communicatie draagt bij aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw merk of organisatie. Daarom maken we op jouw verzoek de nieuwsbrief in jouw huisstijl en kun je in de nieuwsbrief altijd zelf een introtekst toevoegen en teksten aanpassen.

Vergroot je bereik
Is jouw nieuwsbrief voor veel meer mensen interessant? Je kunt nu instellen dat lezers die jouw nieuwsbrief doorgestuurd hebben gekregen zichzelf kunnen abonneren.

Meteen aan de slag
Download de handleiding en probeer het uit!

Inloggen op Mediaweb
Heb je een media monitoring abonnement bij Media info groep, maar nog geen toegang tot Mediaweb? Vraag dan gratis je inloggegevens aan en ontdek het gemak van al je media-aandacht in één overzicht.