In juni begon Mavuto Kuynders bij Media Info Groep als Account Manager. Aan de hand van vijf onderwerpen stelt hij zich aan je voor. 

Sporten
“Van mijn twaalfde tot mijn twintigste heb ik gebasketbald. Eerst was dat bij Almaar Meer, dat later overging op BC Omniworld. Maar het meeste speelde ik op straat. Soms wel zes uur achterelkaar. Nu vind ik het leuk om baantjes te zwemmen. Het liefst doe ik dat in ieder geval één keer per week.”

Gezin
“Ik woon nu zo’n vierenhalf jaar samen met mijn vriendin Tessa in de Verzetswijk in Almere. Samen hebben we een dochter Eline van tweeënhalf jaar oud. Mijn vriendin is ook account manager, maar dan voor de gemeente Gooi en Vechtstreken.”

Eten
“Ik vind het super interessant welke effecten van gezond eten op het lichaam hebben. Ik probeer hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ik kan zelf ook goed koken. Het liefst mediterraans, zoals Grieks of Italiaans. Mijn favoriete gerecht? Orzo! Dat is een soort pasta in rijstvorm. Heerlijk met olijfolie, vlees en een beetje Parmazaan.”

Almere
“Inmiddels woon ik al meer dan dertig jaar in Almere. Een fijne stad die zich kenmerkt door veel water. Het liefst huur ik een bootje of kano om een stuk te varen. Mijn tip voor Almere is het restaurant Thuishaven. Goede kwaliteit van eten en de eigenaar en medewerkers doen het erg leuk!”

Muziek
“Muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven. Toen ik jong was luisterde ik veel hiphop. Bijvoorbeeld van 2Pac en Notorius B.I.G. Later ging ik ook zelf schrijven bij het poppodium in Almere. Daar kwam ik Ali B. wel eens tegen, voordat hij doorbrak. Hoewel ik minder met muziek bezig ben dan voorheen is de muziek altijd er bij gebleven.”