Wellicht heb je Lex van Harten al eens gesproken. Lex is dit jaar begonnen als accountmanager bij Media Info Groep. Om hem beter te leren kennen stelt hij zich aan de hand van vijf onderwerpen aan je voor.

Almere
“Ik ben geboren en getogen in Almere. Een erg leuke plek met al het praktische van een stad, maar voelt toch erg dorps aan. Je komt overal in de stad wel bekenden tegen. Heel even heb ik op kamers in Badhoevedorp gewoond, maar uiteindelijk ben ik snel teruggekomen. Nu woon ik samen met mijn vriendin in de wijk Noorderplassen. Als je een keer goed uit eten wil in Almere, dan raad ik zeker Rosita’s aan. Een Mexicaans restaurant met naast het heerlijke eten ook hele goede cocktails.“

Sport
“Van karate tot inline-hockey tot aan surfen: sporten is een grote hobby. Door een blessure moest ik helaas stoppen met karate. Daardoor ging ik meer fitnessen, maar hier mistte ik het competitie-element. Toen ik hoorde van CrossFit was ik meteen enthousiast, omdat je hier wedstrijden in hebt. Je kan deelnemen in teamverband, koppels of solo. Het is er zoveel mogelijk op gericht om zo snel of vaak je opdracht uit te voeren.”

Personal trainer:
“In het verleden heb ik mensen begeleid bij fitness en crossfit als personal trainer. Dit ging bijvoorbeeld om mensen die in twaalf weken wilden afvallen. Ik kon dan ook helpen met voedingsschema. Het persoonlijk contact vond ik het leukst. Iets wat ik in mijn huidige baan ook erg prettig vind.”

Koken
“Een van mijn hobby’s is naast sporten ook koken. Naast het uitproberen van nieuwe gerechten, vind ik het ook gezellig om samen met anderen te koken. Mijn favoriete gerecht om te maken is een zelfgemaakte Turkse pizza. Van het deeg tot aan de saus. In de toekomst wil ik nog leren om gekonfijte eend te maken.”

Festivals
“Nu de zomer weer begonnen is staan er vanzelfsprekend ook weer festivals op de planning! De combinatie van muziek en de zon is het best. Het is ook een mooi moment om vrienden te zien die ik minder vaak zie. Ik kijk het meest uit naar Amsterdam Open Air en Into The Woods.”