Wegens uitbreiding van ons Sales Team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst

 

 

De functie
Als commercieel medewerker verkoop binnendienst ben je medeverantwoordelijk voor het commerciële succes van Media Info Groep en de ontwikkeling van de afdeling Verkoop Binnendienst. Je weet als geen ander telefonisch de Media Info Groep diensten te verkopen aan de hand van acties en campagnes. Je gaat in teamverband (vooraf gestelde) doelstellingen en targets behalen. Je kunt verkoopkansen herkennen en creëren en hierop actief inspelen. Zowel bij prospects als bij suspects. Je bent een topper in up- en cross sellen, koude en warme acquisitie en kunt afspraken maken voor de consultants (Verkoop Buitendienst).

Je gaat klantgegevens, contacten en interacties beheren en vastleggen in het CRM systeem. Je biedt ondersteuning aan en bent een aanspreekpunt voor de consultants, klanten en prospects. Je vertolkt de sleutelrol tussen de consultants en de klanten. Je werkt offertes, prijsaanvragen en orderbevestigingen uit en verwerkt de binnenkomende opdrachten. Je stuurt tarieven aan prospects en onderhoudt de salescontacten. Ook help je bij de overige werkzaamheden van de afdeling.

Type baan

Bij voorkeur fulltime, 40 uur/week (minimaal 32 uur)

Het betreft een contract voor bepaalde tijd met zicht op vast dienstverband

Taken en verantwoordelijkheden
Het actief benaderen van potentiële / bestaande klanten (B2B) om deze vervolgens te enthousiasmeren voor de diensten van Media Info Groep (80%) en administratieve werkzaamheden die hier uit voort vloeien (20%).

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde commerciële MBO(+) opleiding of minimaal gelijkwaardig aantoonbaar niveau;
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie of aantoonbare ruime ervaring in een commerciële binnendienst functie;
Je hebt ervaring op het gebied van inbound en outbound sales klantcontact en/of sales support;
Je ziet het als uitdaging om klanten te binden en te behouden;
Je bent klantgericht, commercieel ingesteld met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
Je hebt zeer goede sociale en commerciële vaardigheden;
Je bent communicatief sterk;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
Je hebt goede kennis en beheersing van Microsoft Office en CRM, en je bent in staat om nieuwe systemen snel eigen te maken;
Je bent het gewend om zelfstandig te werken, maar tegelijkertijd ben je ook een teamplayer;
Je bent in ieder geval de maandag beschikbaar.

Wat bieden wij

Bij Media Info Groep heerst een informele, gezellige sfeer. De uitdagingen zijn groot en deadlines moeten worden behaald, daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform. Salaris op basis van kennis en ervaring, pensioenregeling, mogelijkheid tot parttime werken (minimaal 32 uur) en vak gerelateerde opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?
Media Info Groep is de meest complete media monitoringsorganisatie van Nederland.

Media Info Groep monitort, analyseert en verricht zakelijke dienstverlening en productie in opdracht van haar klanten (B2B) op het gebied van geschreven media (print), online media (internet, inclusief social media) en Radio en Televisie (RTV).

Interesse?

Ben jij de verkoop expert die ons klantenbestand kan laten groeien, solliciteer dan nu! Stuur vandaag nog je motivatie en CV naar personeelszaken@mediainfogroep.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel in je netwerk: