Wegens uitbreiding van ons Sales Team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst B2B

 

De functie

Als commercieel medewerker verkoop binnendienst ben je medeverantwoordelijk voor het commerciële succes van Media Info Groep en de ontwikkeling van de afdeling Verkoop Binnendienst. Je weet als geen ander telefonisch de Media Info Groep diensten te verkopen aan de hand van acties en campagnes. Je gaat in teamverband (vooraf gestelde) doelstellingen en targets behalen. Je kunt verkoopkansen herkennen en creëren en hierop actief inspelen. Zowel bij prospects als bij suspects. Jij benut alle mogelijkheden om te up- en cross sellen. Koude of warme acquisitie –  jij draait je hand er niet voor om.

Je bent analytisch ingesteld en kunt door de vragen die je stelt achterhalen hoe tevreden de klant is met zijn of haar huidige pakket. Na deze analyse, mag jij de klant een exclusief aanbod doen! Met jouw gedrevenheid en enthousiasme weet jij aanvullende diensten en producten te verkopen en/of nieuwe klanten te werven. Door jouw commerciële instelling weet jij als geen ander een verkoop te realiseren door net dat extra stapje te zetten.

Type baan

Bij voorkeur fulltime, 40 uur/week (minimaal 32 uur)
Het betreft een contract voor bepaalde tijd met zicht op vast dienstverband

Taken en verantwoordelijkheden

Het actief benaderen van potentiële / bestaande klanten (B2B) om deze vervolgens te enthousiasmeren voor de diensten van Media Info Groep (80%) en administratieve werkzaamheden die hieruit voortvloeien (20%).

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde commerciële MBO(+) opleiding of minimaal gelijkwaardig aantoonbaar niveau;
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring (midcareer) in een commerciële functie of aantoonbare ruime ervaring in een commerciële binnendienst functie;
Je hebt ervaring op het gebied van inbound en outbound sales klantcontact en/of sales support;
Je ziet het als uitdaging om klanten te binden en te behouden;
Je bent klantgericht, commercieel ingesteld met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
Je hebt zeer goede sociale en commerciële vaardigheden;
Je bent communicatief sterk;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
Je hebt goede kennis en beheersing van Microsoft Office en CRM, en je bent in staat om nieuwe systemen snel eigen te maken;
Je bent het gewend om zelfstandig te werken, maar tegelijkertijd ben je ook een teamplayer;
Je bent in ieder geval de maandag beschikbaar.

Wat bieden wij

Bij Media Info Groep heerst een informele, gezellige sfeer. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. De uitdagingen zijn groot en deadlines moeten worden behaald, daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning. Je verdient een marktconform salaris, gebaseerd op kennis en ervaring. Indien gewenst is deze functie ook parttime in te vullen (32 uur). Je neemt deel aan onze pensioenregeling en hebt de mogelijkheid om vakgerelateerde opleidingen te volgen.

Wie zijn wij?

Media Info Groep is de meest complete media monitoringsorganisatie van Nederland.

Media Info Groep monitort, analyseert en verricht zakelijke dienstverlening en productie in opdracht van haar klanten (B2B) op het gebied van geschreven media (print), online media (internet, inclusief social media) en Radio en Televisie (RTV).

Interesse?

Ben jij de persoon die ons klantenbestand kan laten groeien, solliciteer dan nu! Stuur vandaag nog je motivatie en CV naar personeelszaken@mediainfogroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Deel in je netwerk: