Tegenwoordig publiceren traditionele printmedia artikelen exclusief voor online. Daarnaast zorgen ook duizenden blogs en websites dagelijks voor een gigantische stroom aan artikelen. Weet jij hoe er online over jouw merk gesproken wordt?

Compleet
Online monitoring is een ingewikkelde zaak die wij zo compleet mogelijk uitvoeren. Dit betekent dat wij de continue meer dan 100.000 Nederlandstalige online webpagina’s en weblogs in de gaten houden. We houden dagelijks het website-aanbod bij, maar mocht je een website missen, dan voegen we deze direct voor je toe.

Realtime
Nieuws komt tegenwoordig net zo snel online als de journalist kan typen. Om onze klanten snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen bieden wij ‘realtime monitoring’ aan. Op basis van de nauwkeurig samengestelde query worden alle relevante artikelen door de computer geselecteerd.

Gelezen
Is de zoekopdracht dusdanig complex dat dit niet opgevangen kan worden door de query? Dan beoordelen onze redacteuren handmatig de resultaten. We plaatsen de artikelen hierna meteen voor je in Mediaweb voorzien van de mediawaarde en bereik, en in de originele opmaak.

Mogelijkheden
Of het nou om een complexe zoekopdracht gaat of je ook buiten Nederland wilt monitoren. We vinden altijd een oplossing. Wil je weten wat online media monitoring voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met je accountmanager.