Faselis is een platform om persberichten en persuitnodigingen te versturen dat speciaal ontworpen is voor PR-bureaus. Dat zie je terug in de overzichtelijke merkstructuur, de mogelijkheid om onbeperkt persberichten te versturen met ongelimiteerde bijlagen en de complete mediacontactenlijsten die continu worden geactualiseerd.

Wij zijn er van overtuigd dat Faselis jou tijd zal besparen. Veel tijd.

Graag zetten we de voordelen nog even op een rijtje.

Verstuur je dagelijks honderd persberichten naar duizenden mediacontacten? Waarschijnlijk niet. Maar met een Faselis-abonnement zou het wel kunnen, zonder extra kosten. Je mag namelijk onbeperkt persberichten versturen naar zoveel contacten als je maar wilt.
Maak voor elke gebruiker een account aan en wijs merken toe aan de gebruikers. Een gebruiker ziet alleen de merken die aan hem zijn toegewezen. Wijzigt iemands portefeuille? Dan pas je de accounts aan. Vertrekt een medewerker? Dan kan het account eenvoudig geblokkeerd worden. De verzonden berichten blijven beschikbaar.
Hi-res foto’s, videobestanden, grote documenten: het is allemaal geen probleem voor Faselis. Alle bijlagen worden in de cloud opgeslagen. De ontvangers van het persbericht krijgen een thumbnail te zien en kunnen het origineel vervolgens downloaden. Zo wordt hun inbox niet onnodig belast.
Je betaalt per merk per maand. Verwacht je voor een bepaald merk deze maand geen berichten te versturen? Schakel het merk uit, dan kost het je niets.
De Faselis-api maakt het mogelijk om automatisch je persberichten te tonen op je website. Je kunt alle berichten laten zien, of alleen van een bepaald merk. Ook handig om een online pressroom te realiseren voor je klant.
Het overkomt iedereen minstens één keer in zijn carrière. Na het versturen van dat belangrijke bericht ontdek je een fout in je tekst of zie je dat je een verkeerde foto hebt meegestuurd. Geen paniek: Faselis hanteert standaard een buffer van 10 minuten. En ook na die tijd kun je de bijlagen nog vervangen. Ze staan immers in de cloud. Iedereen die de bijlagen op dat moment nog niet heeft gedownload zal de geactualiseerde versie krijgen.
Faselis bevat meer dan honderd uitgebreide distributielijsten in verschillende categorieën. Het grote voordeel boven een eigen distributielijst is dat de database van Faselis voortdurend wordt geactualiseerd. De journalist die vorige maand nog over het beursnieuws schreef op de economieredactie is nu misschien wel correspondent in Brazilië. Als je Faselis gebruikt, komt je persbericht keurig bij zijn opvolger terecht.
Faselis kan binnen enkele werkdagen jouw mediacontactenlijst controleren. Ontbreken er namen? Dan voegen we die toe. Nadat we gecontroleerd hebben of de gegevens nog actueel zijn uiteraard.
Faselis bevat distributielijsten in vele categorieën en sectoren. Mis je nog iets, of heb je echt een heel gespecialiseerde distributielijst nodig voor jouw niche, dan kan Faselis die binnen enkele dagen voor je aanmaken.
Je kunt notities toevoegen aan mediacontacten die niet openbaar worden, maar wel zichtbaar zijn voor de medewerkers binnen jouw kantoor. Handig!
Je kunt bepaalde uitgaves of journalisten uitsluiten voor een enkele mailing, of voor alle mailingen van jouw bureau of merk.
In het dashboard kun je bekijken wie jouw persbericht heeft geopend, wanneer dat is gebeurd en of de bijlagen zijn gedownload. Ook kun je vanuit dit overzicht makkelijk nabellen en notities over je gesprek voor elk contact opslaan.
Wil je reviewexemplaren aan je perscontacten versturen of is er een andere mailing die je liever per post verstuurt? Dan kun je de distributielijst exporteren naar Excel. Met de mail merge functie van Word maak je in een handomdraai gepersonaliseerde brieven of etiketten voor een postverzending.
De ontvanger van een persuitnodiging kan met de unieke RSVP functie zijn aanwezigheid bevestigen of aangeven dat een collega hem vervangt. Bovendien kan hij het evenement direct aan zijn digitale agenda toevoegen in Outlook, Google Calendar, iCal of Yahoo.
Om een persbericht voor controle naar collega’s of naar je klant te sturen, kun je testadressen aanmaken.
Je kunt meerdere verzenders aanmaken voor hetzelfde e-mailadres. Denk bijvoorbeeld aan: John Smith - johnsmith@knipselpr.nl Knipsel PR - johnsmith@knipselpr.nl Galaxy Fashion - johnsmith@knipselpr.nl

 

Eerst zien, dan geloven? Bel ons voor een gratis testperiode op 036-5481148 of vul het formulier in.