Nieuws

Je eigen e-Magazine!

by Merel Lundin on Saturday, September 17, 2016 10:51 PM

Wij steken de papieren kranten en tijdschriften in een modern jasje, het e-Magazine. Wel de vertrouwde kwaliteit, maar vanaf nu altijd te raadplegen via smartphone en tablet.
 
Vanaf nu kan je de publicaties die je van Media Info Groep ontvangt niet alleen lezen via je mail of via de het Mediaweb, maar kan je ze ook gebundeld krijgen als een e-Magazine. Je krijgt dus zowel online- als printresultaten naast elkaar te zien.
Vanaf heden is Nieuwsbron de brenger van het nieuws over je merk, je organisatie of je concurrenten. Alle publicaties die gevonden zijn op basis van jouw zoekprofiel worden aangeboden als een digitaal magazine voor je smartphone of tablet. Nieuwsbron combineert alle gevonden publicaties tot een uniek eigen e-Magazine. Je kan zelf lezers uitnodigen, je magazine personaliseren en zelf cureren.

“Bijna 10.000.000 Nederlanders gebruiken inmiddels een smartphone of een tablet. Onderzoek heeft aangetoond dat het merendeel van de Nederlanders die dat nog niet doen, serieus van plan is binnen afzienbare tijd alsnog een smartphone of tablet aan te schaffen.”

De Nieuwsbron technologie biedt ultieme mogelijkheden voor het uitgeven van onderwerp gerelateerde (special interest) online magazines die continu worden geactualiseerd met het laatste nieuws. Dat kan over branches en bedrijven gaan, maar ook over merken, producten, mensen, meningen, trends, enz. enz.

Nieuwsbron magazines zien eruit, lezen en bladeren als een gedrukt magazine met foto’s. Alle artikelen en berichten worden voorzien van bronvermelding, datum van publicatie, foto’s en een link naar de website of een link naar een PDF. Nieuwsbron magazines worden uitgegeven met behulp van de Nieuwsbron App voor IOS en Android, en is gratis te downloaden in de Apple en Google play Stores.

Kosteloos een maand je eigen e-Magazine?

Voor de opzet van het eerste e-Magazine is niets meer nodig dan een belletje naar de Media Info Groep. Je geeft aan welke (bestaande) zoekopdracht je graag als e-Magazine wilt ontvangen. Je krijgt een mail van ons met een link waarmee je gelijk de app kunt installeren en jouw eigen e-Magazine kan toevoegen.  Het magazine wordt automatisch gevuld en enkele malen per dag geactualiseerd. De eerste maand mag je deze service gratis uitproberen!

 

Nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met ons op.

Bel 036-5481148 en start vandaag nog om je maatwerk magazine te kunnen lezen.

Klik hier voor meer informatie.

Blogs Parent Separator Nieuws
Author
Merel Lundin

Nieuws

MIG - Latest Blog
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Bekijk hier de vacatures... >>>

Je eigen e-Magazine!

Wij steken de papieren kranten en tijdschriften in een modern ja... >>>

Mediaweb vernieuwd

"MediaWeb" jouw persoonlijke online omgeving"... >>>

Partners

"Media Info Groep Partners"... >>>

Share of Voice Provinciale Statenverkiezing

9 februari t/m 15 februari... >>>