Onze Bronnen

De dekking van Media Info Groep is een begrip in de markt. Niet voor niets kopen veel media monitoringbedrijven hun content bij ons in. Benieuwd welke bronnen wij allemaal voor je in de gaten houden? Download de overzichten op deze pagina.

Welke bronnen monitoren wij?

Hoewel we heel compleet zijn, realiseren we ons dat er elke dag websites en influencers bijkomen, en dat er in tijdschriftenland net zo regelmatig titels verdwijnen als dat er nieuwe bijkomen. De gegevens die we hieronder vermelden zijn dus een goede indicatie, maar geven geen volledig overzicht. Wil je zeker weten dat we een bepaalde bron monitoren? Neem dan contact op met onze media consultants via info@mediainfogroep.nl
Mis je iets? Dan doen we er alles aan om zelfs dat niche tijdschrift of die opkomende influencer toe te voegen aan ons bestand.

 

Print monitoring

Wij leveren gelezen content uit ruim 3.500 bronnen.

Download onze Bladenlijst

RTV monitoring

Wij monitoren ruim 50 nationale en regionale radio- en tv-zenders. De zoekresultaten worden op onze leesafdeling beoordeeld op relevantie.

Download het overzicht TV- en radio

Online monitoring

Wij leveren gelezen content uit ruim 53.100 bronnen. Dagelijks worden er nieuwe websites toegevoegd.

Social Media monitoring

Wij monitoren Instagram, Twitter, Google+, Facebook en Linkedin pagina’s op woordcombinaties en indien van toepassing hashtags.

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

13 + 4 =