Wanneer je al een tijdje bij ons monitort is er een kans dat er inmiddels al wat verlopen zoekopdrachten in Mediaweb staan. Wanneer je deze artikelen en data naar voren wilt toveren, kun je dit via de filter- en beheersfunctie weer zichtbaar maken. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld een jaaroverzicht aan het maken bent. 

Beheer

Om Mediaweb overzichtelijk te houden worden oude/vervallen zoekopdrachten niet meer getoond. Het is dus van belang om deze zoekopdrachten (ofwel labels) weer zichtbaar te krijgen. Ga hiervoor naar Beheer, linksboven in Mediaweb. Vervolgens kies je in het linkermenu voor Labels. 

Je ziet nu alle labels die voor jouw merk of organisatie actief of inactief zijn. Rechts van het kopje Gearchiveerde labels vind je het vinkje Toon Gearchiveerde Labels. Als je deze aanvinkt worden de gearchiveerde labels aan de filteroptie in Mediaweb toegevoegd. 

 

Filteroptie

Vervolgens ga je weer terug naar Mijn Media en kies je rechts voor Filter. In de filter die links verschijnt kun je vervolgens bovenaan zoeken op labels. Hier staan nu ook de oude gearchiveerde labels tussen. 

 

“Kun je het vinkje ‘Toon gearchiveerde labels’ niet zo snel in de lijst vinden? Zoek dan snel met Control+F op het woord Toon (aangevuld met: gearchiveerde labels).”

Femke Koumans, accountmanager