Op 16 maart staan de gemeenteraadsverkiezingen weer op de agenda. Als dit een belangrijke gebeurtenis is voor jouw organisatie, wil je uiteraard van alles op de hoogte zijn. Daarom bieden we, in samenwerking met onze partner RTV Monitor, rond de verkiezingen een speciale monitoring actie aan.

Samen met RTV Monitor  bieden wij al geruime tijd monitoring aan van content van radio, televisie en podcasts. Via deze monitoring scannen we dagelijks veel uitzendingen en publicaties op jouw zoektermen. Met oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen kunnen wij ons voorstellen dat je als organisatie wat extra geïnformeerd wilt zijn. Wat verschijnt er over politieke partijen in de (regionale) media? Welke onderwerpen spelen er in een bepaald gebied? Welke politieke ‘talking points’ hebben invloed op de organisatie?

Daarom hebben wij een tijdelijke actie:
In samenwerking met RTV Monitor bieden wij zes weken monitoring (radio, tv en podcasts) van de gemeenteraadsverkiezingen voor 250 euro.

Deze actie omvat monitoring van een door jou uitgekozen gebied(en) en/of onderwerp(en), gelinkt aan de gemeenteraadsverkiezingen. In overleg op maat gemaakt. Wil je daarnaast ook bijpassende print- en online artikelen ontvangen? Neem dan contact op met jouw accountmanager voor meer informatie.

Ik wil meer info over RTV-monitoring!

9 + 12 =