Accountmanager Binnendienst

Ga jij geen uitdaging uit de weg en moeten we je eerder afremmen dan stimuleren? Vind je het leuk om (met
jouw commerciële talent) ons te helpen nog succesvoller te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Wie jij bent, wat jouw ervaring is en wat je specifieke capaciteiten zijn om onderstaande functie tot een succes
te maken lezen wij graag in jouw motivatiebrief. Stuur deze per email naar personeelszaken@mediainfogroep.nl

Wij zijn op zoek naar een account manager binnendienst. Een leuke, interessante maar vooral afwisselende baan waarin je nieuwe klanten gaat benaderen, leads zult opvolgen én verantwoordelijk bent voor het relatiebeheer.

Wat deze functie zo interessant en uitdagend maakt is de combinatie van customer service én sales. Via verschillende kanalen kom je in contact met klanten. Zodra jij het eerste contact met een klant hebt gelegd, blijf jij zijn of haar aanspreekpunt. We geloven namelijk in een persoonlijke benadering, en dat kan alleen als je alle ins en outs van de situatie van de klant weet. Door jouw nieuwsgierige houding weet je alle wensen van de klant te achterhalen en daarmee maak jij een perfect passende offerte. Met goede gesprekstechnieken en technische kennis van het dienstenpakket van Media Info Groep, weet jij de klant te overtuigen.

Het commerciële aspect vind je terug in het zoeken naar nieuwe klanten en het opvolgen van nieuwe leads. Met jouw positieve en enthousiaste instelling weet jij het klantenbestand uit te breiden en bestaande klanten tevreden te houden!

Het betreft een fulltime functie met een contract voor bepaalde tijd met zicht op vast dienstverband (32 uur/week is bespreekbaar).

Bij Media Info Groep heerst een informele, gezellige sfeer. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. De uitdagingen zijn groot en deadlines moeten worden behaald, daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning. Zo spelen we in de pauze graag tafeltennis, is er iedere week een vrijdagmiddagborrel en hebben we leuke bedrijfs- en afdelingsuitjes. Je verdient een aantrekkelijk salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Je neemt deel aan onze pensioenregeling en hebt de mogelijkheid om vakgerelateerde opleidingen te volgen.

Interesse?

Heb je interesse om als commercieel accountmanager binnendienst aan de slag te gaan?
Geweldig! Dan komen wij graag met jou in contact! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

6 + 4 =