Haal je nog steeds alles uit de media monitoring? In Mediaweb kun je in één oogopslag zien waarop we voor je zoeken. Ook kun je de zoekopdrachten aanpassen of nieuwe aanmaken. In dit artikel nemen we je mee in het proces. 

Wanneer je de zoekopdrachten in een overzicht wilt zien, klik je op de optie Beheer linksboven in Mediaweb. Vervolgens kies je voor Zoekopdrachten in het linkermenu. Je krijgt nu het volledige overzicht te zien.

Achter elke zoekopdracht vind je de mogelijkheid om de zoekopdracht aan te passen (via de optie Bewerken). Wanneer je hier op klikt, krijg je de mogelijkheid om een bericht te sturen. Pas het bericht desgewenst en zo volledig mogelijk aan en kies Verstuur bericht. Dit kun je ook doen met de optie Zoekopdracht toevoegen. Met de optie Download overzicht kun je van alle zoekopdrachten een Excel-overzicht downloaden

Let op! Hierna wordt jouw toevoeg- of wijzigingsverzoek naar jouw accountmanager gestuurd. Omdat wij alle artikelen handmatig voor je selecteren, worden de zoekopdrachten beoordeeld voordat deze definitief worden toegevoegd of gewijzigd.