Media Info Groep is op zoek naar een enthousiaste

Financieel Administratief Medewerker (Debiteurenbeheer) 18-24 uur per week

De functie

Als Financieel administratief medewerker (Debiteurenbeheer) ben je verantwoordelijk voor een adequate debiteurenadministratie. Je bent medeverantwoordelijk voor een correcte financiële administratie. Enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie is dan ook gewenst. Jij kan schakelen met collega’s en relaties en spreekt naast de taal van cijfers, ook de taal van mensen. Media Info Groep is constant in beweging en jij beweegt met ons mee.

Type baan

Parttime, 24 uur/week (minimaal 18 uur) verdeeld over 3 of 4 dagen
Het betreft een contract voor bepaalde tijd met zicht op vast dienstverband

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor zowel schriftelijk als mondeling contact met debiteuren over openstaande facturen. Je volgt het aanmaantraject adequaat op. Samen met de klanten kom je tot afspraken over betalingsregelingen. Je fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de klanten. Uiteraard denk je mee over procesverbeteringen op het gebied van debiteurenbeheer.

Naast bovenstaande takenpakket ben je medeverantwoordelijk voor operationele ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden op de financiële administratie waaronder de verwerking van inkomende facturen, bankafschriften,het klaarzetten van betalingen en het tijdig aanvragen en verwerken van PO-nummers.

Je ondersteunt het Hoofd Financiële Administratie bij het realiseren van tijdige, juiste en volledige financiële rapportages waaronder de maandrapportages en de jaarafsluiting. Je geeft ondersteuning bij het samenstellen van het balansdossier ten behoeve van de jaarrekening.

Je denkt mee over het optimaliseren van de financiële administratie en het verbeteren van financiële processen.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een relevant MBO diploma (niveau 4);
Je hebt het diploma Praktijkdiploma Boekhouden (PDB);
Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
Je bent communicatief sterk;
Je bent zeer betrouwbaar;
Je bent operationeel ingesteld;
Je kunt zeer goed zelfstandig werken;
Je bent nauwkeurig en geordend;
Je bent betrokken, proactief en flexibel;
Je bent een teamspeler en enthousiast;
Je hebt cijfermatig inzicht;
Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift;
Je bent sowieso op de donderdag en vrijdag beschikbaar.

Wat bieden wij

Bij Media Info Groep heerst een informele, gezellige sfeer. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. De uitdagingen zijn groot en deadlines moeten worden behaald, daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning. Je verdient een marktconform salaris, gebaseerd op kennis en ervaring. Je neemt deel aan onze pensioenregeling en hebt de mogelijkheid om vakgerelateerde opleidingen te volgen.

Wie zijn wij?

Media Info Groep is de meest complete media monitoringsorganisatie van Nederland.

Media Info Groep monitort, analyseert en verricht zakelijke dienstverlening en productie in opdracht van haar klanten (B2B) op het gebied van geschreven media (print), online media (internet, inclusief social media) en Radio en Televisie (RTV).

Interesse?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel Administratief Medewerker voor de langere termijn? Werk jij nauwkeurig en ben je flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur vandaag nog je motivatie en CV naar personeelszaken@mediainfogroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Meer vacatures bekijken

Deel in je netwerk: