Na het grote succes van de vorige editie op 12 mei hebben we besloten om een extra sessie in te plannen. Daarom nodigen wij je uit voor de tweede editie van onze workshop ‘AI & PR: De Kracht van ChatGPT’, gepland op donderdag 26 september. Deze sessie is speciaal ontworpen voor professionals in de PR-wereld en is bijzonder geschikt voor iedereen die dagelijks betrokken is bij het schrijven van teksten. Door het beperkte aantal deelnemers kunnen we een persoonlijke en interactieve ervaring garanderen. Als je de vorige workshop hebt gemist, is dit je kans om deel te nemen aan een boeiende en leerzame sessie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

 

Wat we gaan doen:

1. Leer hoe je ChatGPT goed inzet

ChatGPT kan veel, maar wel alleen als je weet hoe je goede vragen stelt. Je leert een simpele, maar supereffectieve strategie die je gaat helpen om 10x betere resultaten uit ChatGPT te halen.

2. Ontdek wat je allemaal kunt met ChatGPT

Je kunt heel veel meer met ChatGPT! Je krijgt een uitgebreid overzicht van wat er allemaal kan met deze tool – en hoe je dit handig aanpakt.

3. Leer hoe je ChatGPT kunt trainen met je eigen toon en schrijfstijl

Naast het goed leren stellen van vragen, is het trainen van ChatGPT dé manier om echt bruikbare output uit ChatGPT te halen. Je leert hoe je dit eenvoudig kunt doen.

De workshop wordt geleid door Paulien Pierik, een vooraanstaand expert op het gebied van AI in PR. Zij zal haar inzichten en ervaringen delen om jou te helpen ChatGPT optimaal te benutten.

Alle informatie op een rijtje:

Datum: donderdag 26 september 2024
Tijd: 9.30 inloop, 10.00 start. Eindtijd is 13.00, aansluitend nog een lunch.
Locatie: Op ons kantoor in Almere: Randstad 21-30, 1314BM Almere
Kosten: Inschrijfkosten van €50,-, inclusief lunch

 

Voorbereiding
Je kunt tijdens de workshop live meedoen op je eigen laptop. Het is dan handig als je een ChatGPT account hebt. Hoe je dat doet, leer je hier. We raden je de betaalde versie van ChatGPT aan, maar met de gratis versie kun je ook zeker meedoen.

Over Paulien
Als ondernemerscoach brengt Paulien haar enthousiasme voor authentieke, eerlijke en slimme marketingmethodes samen met haar groeiende expertise in kunstmatige intelligentie (AI). In haar AI Content Club leren meer dan 400 ondernemers hoe AI toe te passen in hun marketing. Daarnaast geeft Paulien regelmatig trainingen aan marketingafdelingen uit het bedrijfsleven en op klantenevents. Daarnaast coacht zij ondernemers.

We hopen je te mogen verwelkomen bij deze workshop. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt en alleen voor actieve klanten! Inschrijven is geen garantie, we laten je binnen enkele dagen weten of je inschrijving definitief is.