projectmanager

Ben jij op zoek naar een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot een ervaren projectmanager? Houd je van deadlines, ben je goed in prioriteiten stellen en heb je een helikopterview? Dan is deze functie bij ons echt iets voor jou!

De functie

Je speelt een actieve en coördinerende rol in het ontwikkeltraject.

Vrijwel alle systemen die gebruikt worden bij Media Info Groep worden intern ontwikkeld door een klein ontwikkelteam in Almere en Jakarta. Je zal met dit ontwikkelteam dan ook nauw samenwerken om de wensen van de stakeholders te vervullen.

Als projectmanager van Media Info Groep weet je wat er speelt binnen de organisatie en houd je je bezig met het in kaart brengen en monitoren van alle projecten. Je weet hoe de projecten zich tot elkaar verhouden en welke prioriteit hebben. Jij houdt het overzicht en bewaakt de planning!

Verder ben jij het aanspreekpunt als het aankomt op de projecten. Vragen over softwareontwikkeling beantwoord je zelf en anders ben jij degene die weet bij wie jouw collega terecht kan om antwoord te krijgen op zijn/haar vraag.

Wie ben jij?

Jij bent een beginnend of medior projectmanager met HBO werk- en denkniveau en van de volgende termen gaat jouw hart een beetje sneller kloppen:

SCRUM, user stories, IT, communicatief, flexibel, teamplayer, zelfstandig, besluitvaardig, proactief, hands-on, projectmatig werken.

Wie zijn wij?

Media Info Groep is dé specialist op het gebied van media monitoring en media analyse.

Er heerst een informele, gezellige sfeer. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. De uitdagingen zijn groot en deadlines moeten worden behaald, maar er is uiteraard ook ruimte voor ontspanning… Zo spelen we in de pauze graag tafeltennis of tafelvoetbal en hebben we regelmatig een (vrijdag)middagborrel.

Wat bieden wij?

Het betreft een fulltime functie met een contract voor bepaalde tijd met zicht op vast dienstverband (32 uur/week is bespreekbaar).

Je krijgt een aantrekkelijk salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Je neemt deel aan onze pensioenregeling en hebt de mogelijkheid om vak gerelateerde opleidingen te volgen.

Interesse?

Heb je interesse om als projectmanager aan de slag te gaan?
Geweldig! Dan komen wij graag met jou in contact!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

meer weten?

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.