Print media in Nederland

Met meer dan 3.000 titels bestrijkt onze dekking op print media vrijwel het gehele aanbod van kranten, tijdschriften en vakbladen in Nederland. Op onze leesafdeling worden alle gevonden artikelen handmatig geselecteerd op relevantie. We plaatsen ze voor je in media·web voorzien van mediawaarde en bereik, en in de originele opmaak.

Van de bekende dagbladen en magazines tot huis-aan-huisbladen en vaktijdschriften: met ruim 3.000 titels monitoren we vrijwel alle print media in Nederland die je maar kunt bedenken. Onze hoge dekkingsgraad maakt ons uniek in Nederland.

Print media monitoring

Bij ons worden alle artikelen door mensen geselecteerd en op relevantie beoordeeld, niet door de computer. Deze unieke service zorgt dat je enkel de clippings krijgt die voor jou relevant zijn en voorkomt ruis. We leveren snel: ons team begint ’s nachts al met de verwerking van de artikelen. Wij zijn de enige in Nederland die de print media monitoring niet volledig door een computer laten doen. Onze lees afdeling zorgt dat alle print media die binnenkomt zorgvuldig is beoordeeld op relevantie voor we het doorsturen naar onze klanten.

Onbeperkt media archief

In het online dashboard media·web worden alle clippings opgeslagen. media·web is speciaal ontwikkeld om alle in informatie bij de hand te hebben. In media·web staat niet alleen print media, maar ook online, radio, televisie en social media. Daar blijven zij onbeperkt beschikbaar, omdat wij vinden dat je ook in de toekomst toegang moet houden tot de data die we voor je verzameld hebben. Niet alleen omdat het leuk is om af en toe eens in het archief te duiken, maar ook omdat het weleens voorkomt dat je een rapportage over meerdere jaren wilt maken.

Heb je vragen of interesse in onze print media monitoring services? Neem dan gerust contact op!