Als geen ander weten we bij Media Info Groep wat media-aandacht doet voor jouw merk. Het communiceren van jouw boodschap aan de juiste mediaredacties is daarbij van het grootste belang. Daarom introduceren wij een nieuw product in ons portfolio: Faselis.

Wat is Faselis?

Faselis is een cloud-based PR-platform waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier persberichten kunt opmaken en versturen. Faselis biedt de mogelijkheid om hoge resolutie beeldmateriaal bij te voegen, zonder een mailformaat van 80 kB te overschrijden. Je maakt gebruik van de zeer complete en actuele mediacontactenlijst van Faselis waarin je eenvoudig selecties kunt maken die voor jouw persbericht relevant zijn. Dagelijks werkt een team van vier mensen aan het up to date houden van de database voor de Nederlandse markt.

Grip op het hele proces

Vervolgens kun je de rapporten in de media download statistics raadplegen om te zien wat de impact is van jouw persbericht. Wie heeft het verhaal gelezen? Wie heeft de mediabestanden gedownload? Is het verhaal gedeeld op social media?

Onbeperkt gebruik, flexibele rekening

Het ‘pay-per-client’ model biedt pr-bureaus de mogelijkheid gebruik te maken van de onbeperkte verzendmogelijkheden van het platform met onbeperkte toegang tot het journalisten databestand, zonder enige extra kosten in rekening te brengen. Met het aanmaken van een nieuwe of beëindigen van een bestaand account wanneer dat nodig is, betaal je alleen voor de periode van het gebruik van het platform. Dit betekent: geen onnodige vooruitbetalingen of eenmalige hoge kosten.

Nieuws over Faselis

  • Persberichten versturen 2.0 - Met het nieuwe pr-dashboard van Faselis verstuur je ongelimiteerd persberichten met grote bestanden in de bijlage zoals video, hi-res afbeeldingen en documenten.
  • Media Info Groep gaat samenwerken met Faselis - Het ondersteunen van PR-professionals bij het distribueren van hun persberichten is een logische volgende stap voor Media Info Groep.