Als geen ander weten we bij Media Info Groep wat media-aandacht doet voor jouw merk. Het communiceren van jouw boodschap aan de juiste mediacontacten is daarbij van het grootste belang. Daarom bieden wij naast media monitoringdiensten ook een gloednieuw PR-dashboard aan: Faselis.

Onbeperkt persberichten versturen
Dit cloud-based pakket om onbeperkt persberichten en persuitnodigingen te versturen is speciaal ontworpen voor PR-bureaus. Dat zie je terug in de overzichtelijke merkstructuur en de uitgebreide distributielijsten die continu worden geactualiseerd.

Een goed geschreven persbericht is immers geen garantie op publiciteit. Relevante en kwalitatieve distributielijsten maken het grote verschil. Faselis zorgt dat je niet alleen de redacties bereikt, maar ook individuele journalisten, redacteuren en influencers die geïnteresseerd zijn in jouw merk, branche of product.

Grote bestanden meesturen
Wat je ook te vertellen hebt, Faselis geeft je de ruimte voor het hele verhaal. Je kunt onbeperkt bijlagen toevoegen aan je persbericht. Van hi-res beeldmateriaal tot grote documenten en zware videobestanden.

Meer weten? We hebben de voordelen van Faselis voor je op een rijtje gezet.