Een groot deel van onze klanten ontvangt de artikelen die wij voor hen vinden als pdf in hun mailbox. Vanaf mei 2018 is dat verleden tijd.

Vanuit auteursrechtorganisaties klinkt al langer de wens om het verspreiden van artikelen per e-mail aan banden te leggen, maar ook onze klanten geven aan dat de mailbox eigenlijk niet de juiste plek is om monitoring resultaten te ontvangen. Berichten sneeuwen onder, zijn bij afwezigheid niet te raadplegen door collega’s en er zijn allemaal extra handelingen nodig om de resultaten te vergelijken, rapportages te maken en te archiveren.

De oplossing hiervoor is ons online portal Mediaweb. In dit overzichtelijke dashboard bewaren wij alle artikelen die wij voor je gevonden hebben. Je kunt je mediaresultaten hier altijd bekijken en downloaden, rapportages maken, eenvoudige analyses doen en nieuwsbrieven samenstellen om het succes van je campagne te delen binnen je organisatie.

Toch graag een notificatie ontvangen in je mailbox als er nieuwe artikelen voor je zijn gevonden? In Mediaweb kun je dit eenvoudig instellen.

Al onze klanten hebben gratis toegang tot Mediaweb. Heb je nog geen inloggegevens? Ga naar Mediaweb.eu en vraag ze aan.

Deel in je netwerk: