Met de toevoeging van podcasts aan je zoekresultaten op Mediaweb gaat er wellicht een nieuwe wereld voor je open. Honderden verschillende Nederlandstalige podcasts over een scala van verschillende onderwerpen. Wij verzamelden onze favoriete PR-gerelateerde podcasts voor je, zodat je beslagen ten ijs komt. 

Connect

In de Connect podcast van Coopr luister je iedere aflevering naar boeiende interviews met mensen uit het vak. Waar lopen zij tegenaan? Waarin zien ze kansen? En wat worden de trends?

Spotify.
Apple Podcasts.

Circl

Duurzaamheid is de trend voor 2021. Deze podcast helpt je niet alleen met het bereiken van je duurzaamheidsdoelstellingen, maar dient ook ter inspiratie en vermaak.

Spotify.
Apple Podcasts.

Lewis Talk

Het Eindhovense PR-bureau Lewis heeft een eigen podcast. Ze behandelen hier interessante onderwerpen met expertise. Bijvoorbeeld over Data Driven PR en Tought Leadership. 

Spotify.
Apple Podcasts.

Omdenken Podcast

Berthold Gunster neemt je in deze podcast mee in oplossingsgericht denken, waarmee moeilijke zaken wellicht kunnen verdwijnen. Een absolute must voor wanneer je eens op een andere manier naar zaken wilt kijken. 

Spotify
Apple Podcasts.

The Brief

Een tweewekelijkse podcast over content, marketing en media. Alles komt aan bod. Check vooral aflevering 022 over de rol van pr-bureaus. 

Spotify.
Apple Podcasts

Bakkie Media

Bakkie Media is de podcast over alles wat er speelt in marketing, communicatie en medialand en zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt bij het koffieapparaat om met jouw collega’s het nieuws door te kunnen nemen.

Spotify.
Apple Podcasts.