Online media monitoring

Real Time Online media monitoring

Wij monitoren duizenden blogs en websites. Op onze leesafdeling worden alle gevonden artikelen handmatig beoordeeld op relevantie. We plaatsen ze voor je in media·web voorzien van mediawaarde en bereik, en in de originele opmaak. Zo heb je altijd een compleet beeld van jouw online media-aandacht. Media Info Groep is een vooruitstrevend media monitoringbedrijf. Passie voor nieuws en technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat wij een expert zijn in online media monitoring. Nieuws komt tegenwoordig net zo snel online als de journalist kan typen. Om onze klanten volledig op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen doen wij aan ‘real time monitoring’. Dit betekent dat wij de continue meer dan 100.000 Nederlandstalige onlinemedia pagina’s in de gaten houden.

Complexe online media monitoring opdrachten

Niet elke zoekopdracht is hetzelfde, en dat weten wij maar al te goed. Wij kunnen voor elke klant de zoekopdracht op maat afstellen zodat ze alleen de artikelen krijgen waar ze echt in geïnteresseerd zijn.  Dit kunnen wij doen dankzij onze gespecialiseerde lees afdeling, die instaat zijn complexe online media monitoring opdrachten uit te voeren. Complexe zoekopdrachten worden vaak niet goed door de software eruit gehaald, onze unieke leesafdeling doet dit wel.

<h2>Veelzijdige online media monitoring services

Traditionele printmedia publiceren tegenwoordig artikelen die exclusief online verschijnen. Urgent nieuws staat binnen minuten online, en de krantenpagina’s worden benut voor verdieping en achtergronden. Voor een compleet overzicht is het belangrijker dan ooit om zowel print als online media te monitoren. Onze veelzijdige online media monitoring services bieden altijd een oplossing op maat. Wij verzorgen niet alleen de online media monitoring services binnen de Benelux, maar met hulp van onze FIBEB-partners ook ver daarbuiten.

Heb je vragen of interesse in onze online media monitoring services? Neem dan gerust contact op!