E-magazine

Met de Nieuwsbron app kun je de print- en onlinepublicaties die je van Media Info Groep ontvangt gebundeld krijgen als een e-magazine. Alle resultaten die gevonden zijn op basis van jouw zoekprofiel worden aangeboden als een digitaal magazine voor je smartphone of tablet met de uitstraling van een full colour magazine.  Je kan zelf lezers uitnodigen, je magazine personaliseren en zelf cureren.

Zo maak je eenvoudig onderwerp gerelateerde (special interest) online magazines die continu worden geactualiseerd met het laatste nieuws. Dat kan over branches en bedrijven gaan, maar ook over merken, producten, mensen, meningen, trends, enzovoort. Alle artikelen en berichten worden voorzien van bronvermelding, datum van publicatie, foto’s en een link naar de website of een link naar een PDF. Nieuwsbron magazines worden uitgegeven met behulp van de Nieuwsbron App voor IOS en Android, en is gratis te downloaden in de Apple en Google Play Stores.

Kosteloos een maand je eigen e-magazine?

Voor de opzet van het eerste e-Magazine is niets meer nodig dan een belletje naar de Media Info Groep. Je geeft aan welke (bestaande) zoekopdracht je graag als e-Magazine wilt ontvangen. Je krijgt een mail van ons met een link waarmee je gelijk de app kunt installeren en jouw eigen e-Magazine kan toevoegen. Het magazine wordt automatisch gevuld en enkele malen per dag geactualiseerd. De eerste maand mag je deze service gratis uitproberen!