Nieuwsbrief

De nieuwsbriefmodule in media·web maakt het makkelijk om stakeholders te informeren over het nieuws rond jouw merk of organisatie. Voer zelf de redactie over de items in je nieuwsbrief of laat media·web automatisch het laatste nieuws versturen.

Een nieuwsbrief in je eigen look & feel

 

Met de nieuwsbriefmodule in media·web stel je in een handomdraai nieuwsbrieven samen uit de artikelen die er over jouw merk of organisatie zijn verschenen.

Consistentie in communicatie draagt bij aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw merk of organisatie. Daarom maken we op jouw verzoek de nieuwsbrief in jouw huisstijl en kun je in de nieuwsbrief altijd zelf een introtekst toevoegen en teksten aanpassen.

Handmatig of automatisch

Naast de redactionele nieuwsbrief  waarbij je de artikelen handmatig selecteert bestaat er nu ook de mogelijkheid om volledig automatisch nieuwsbrieven samen te stellen en te verzenden. Je stelt dan vooraf rubrieken in die gevuld worden met items uit de door jou gekozen filterlijsten en geeft aan wanneer en hoe vaak de nieuwsbrief verstuurd moet worden. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Vergroot je bereik

Is jouw nieuwsbrief voor veel meer mensen interessant? Je kunt nu instellen dat lezers die jouw nieuwsbrief doorgestuurd hebben gekregen zichzelf kunnen abonneren.

Meteen aan de slag

Download de handleiding en probeer het uit!

 

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.