Nieuws uit de media

Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied? Welke artikelen vinden wij interessant? Op deze pagina houden wij al het belangrijkste nieuws uit de media voor je bij. 

Tips van 50 ondernemers

30-3-2020
Dit artikel vonden we op Emerce. Vijftig ondernemers en marketeers schijnen hun licht op de corona-crisis. Welke kansen en mogelijkheden zien zij? Lees verder..

Blijf investeren in marketing!

29-3-2020
In Adformatie vind je dit interview met Fons van Dyck. Een gesprek waarom het wél verstandig is om te blijven investeren in marketing. Lees verder..

PR-gevolgen voor China gigantisch

31-3-2020
En dan dit Engelse artikel in de Forbes. Over de PR-gevolgen voor China na corona. Lees verder..

Burgemeester Groningen schrijft kinderen brief

16-3-2020
In tijden van de Coronacrisis schrijft de burgemeester een brief. Hij stelt gerust, vraagt rustig te blijven en iets te doen ‘dat anderen blij maakt’. Zie het artikel op Adformatie. Lees verder..

Advies in tijden van crisis

18-3-2020

Het zijn roerige tijden. Marketing Tribune geeft je in deze column advies in tijden van (corona-)crisis.  Lees verder..

Wat kunnen marketeers doen in de Coronacrisis?

18-3-2020
Wat voor transformatie staat de marcom branche te wachten? En welke kansen liggen er? Dit en meer vind je in dit artikel van Frank News. Lees verder..

"Ga voor engaging content."

18-2-2020
“Een like is als een compliment van je moeder,” stelt Ashley Vinson van Facebook. “Het is goed bedoeld, maar vooral gemakkelijk en weinig zeggend.” Kim Stolk geeft haar kijk op engaging content op Frankwatching. Lees verder..

‘Jongeren zijn wantrouwend tegenover de overheid en grote merken’

18-2-2020
Melanie Bosveld, eigenaar van PR-bureau Kult & Ace, in een interview op Frank News  Lees verder..

'Nepnieuws door pr-bureau rukt op'

18-2-2020
Malafide pr-bureaus storten zich op de verspreiding van nepnieuws. Wie de opdrachtgevers van de bureaus zijn, is vaak onbekend en dat maakt de bestrijding van de berichten lastig, zegt Craig Silverman in het Financieel Dagblad. Lees verder..

Waarom marketeers liever welzijnswerkers zijn
.

18-2-2020
Een blog van Tadek Solarz op MarketingFacts over purpose of eigenlijk het gebrek daar aan. Lees verder..

Meer weten zonder privacy te schaden!

6-2-2020
Herman Vissia, DGA van onze ontwikkelpartner Byelex, schreef een interessant blog op Dutch Cowboys over data en privacy. Lees verder..

Nikkie laat zien hoe je crises te lijf gaat.

6-2-2020
Goede crisiscommunicatie begint in vredestijd.”, aldus Dick van Gooswilligen, directeur Crisiscommunicatie & Mediatrainingen van Sterk Werk Communicatie. Lees verder..