Nu we aan het eind van het jaar zijn aangekomen, werpen we een blik op 2021. In het nieuwe jaar kun je een geheel nieuw Mediaweb van ons verwachten.

Automatische sentimentherkenning en herkenning van entiteiten

We voegen een veelgevraagde functionaliteit toe: automatische sentimentherkenning. Hiermee worden artikelen door middel van een gedetailleerd algoritme automatisch ingedeeld in sentimenten.
Daarnaast is er een herkenning op basis van entiteiten, waardoor plaatsen, personen of organisaties in artikelen automatisch worden gekoppeld.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief-functionaliteit is op verschillende punten verbeterd. Zo wordt het design van de nieuwsbrief aangepast. Wil je het dashboard met interessante data delen? Dat kan nu eenvoudig met een deelknop, waardoor jouw stakeholders nog beter worden geïnformeerd.

Word onderdeel van ons testteam

Begin 2021 staat er een testperiode op het programma. Hierbij hebben we jouw hulp nodig! Lijkt het jou interessant om mee te helpen aan het succes van ons nieuwe dashboard? Geef je dan nu op via onderstaand formulier. Binnenkort selecteren we een aantal klanten om het nieuwe Mediaweb mee te testen.

 

Inschrijven voor testen Mediaweb

10 + 9 =