Als geen ander weten we bij Media Info Groep wat media-aandacht doet voor jouw merk. Het communiceren van jouw boodschap aan de juiste mediaredacties is daarbij van het grootste belang. Daarom introduceren wij binnenkort een nieuw product in ons portfolio: Faselis.

Internationale partner

Media Info Groep werkt graag samen met sterke internationale partners die onze visie delen over hoe het medialandschap gaat veranderen. Wij zijn dan ook trots om aan te kondigen dat wij het alleenrecht hebben verworven op het Faselis-platform in Nederland. Faselis is een Silicon Valley-based technologiebedrijf dat een state of the art programma biedt om persberichten te verspreiden naar een zeer complete en actuele mediacontactenlijst. Dagelijks werkt een team van vier mensen aan het up to date houden van de database voor de Nederlandse markt.

Gebruiksvriendelijk

Faselis geeft je grip op het hele proces. In het gebruiksvriendelijke dashboard kun je heel gericht kiezen naar welke mediacontacten je je boodschap wilt versturen. Vervolgens kun je zien wat de impact is van jouw persbericht, want Faselis laat zien door wie jouw persbericht is bekeken en wie er heeft doorgeklikt. De flexibele tariefstructuur zorgt er bovendien voor dat je nooit teveel betaalt.

Op dit moment wordt de samenwerking met Faselis gefinaliseerd en we hebben er alle vertrouwen in dat we je binnenkort een mooie introductie-aanbieding kunnen doen.

Deel in je netwerk: