Medewerker HR

Ben jij een enthousiaste en gedreven Medewerker HR met enkele jaren werkervaring en lijkt het je interessant om naast jouw HR taken ook wat financieël administratieve taken op je te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons kantoor

Binnen Media Info Groep heerst een informele, gezellige sfeer. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. De uitdagingen zijn groot en deadlines moeten worden behaald, daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning. Je verdient een aantrekkelijk salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Je neemt deel aan onze pensioenregeling en hebt de mogelijkheid om vak gerelateerde opleidingen te volgen.

 

Werkzaamheden

Als Medewerker HR ben jij (mede) verantwoordelijk voor de complete HR administratie en ondersteun je de financiële afdeling met diverse administratieve taken.

Geen enkele dag zal er hetzelfde uitzien, want het ene moment ben je druk bezig met typische HR taken, zoals het beheren en up-to-date houden van persoonsgegevens in ons HR-systeem, de Wet Verbetering Poortwachter, het opstellen van HR-gerelateerde documenten of het voorbereiden van de maandelijkse salarisbetalingen en het andere moment ben je bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie.

Wie ben jij?

• Een afgeronde opleiding in personeelszaken;
• Enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van personeelszaken;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• Sterke administratieve en organisatorische vaardigheden;
• Proactief, flexibel en zelfstandige werkhouding;
• Discreet en betrouwbaar met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Geweldig! Dan komen wij graag met jou in contact! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!