Over twee maanden is het dan eindelijk zover. Het nieuwe Mediaweb wordt vanaf dat moment het vaste dashboard voor jouw monitoring en analyses. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, bereiden wij al het een en ander voor. 

Support

Wanneer je straks voor de eerste keer inlogt in het nieuwe Mediaweb, kom je een wizard tegen. Deze wizard leidt je langs alle belangrijke wijzigingen. Daarnaast zijn er eenvoudige instructievideo’s en supportartikelen om de meest voorkomende vragen te beantwoorden.

Trainingen

Zoek je meer verdieping en wil je alle ins en outs van het nieuwe Mediaweb weten? Volg dan onze online trainingen. In een training van ongeveer anderhalf uur word je volledig door het systeem geleid en kun je het maximale uit het nieuwe dashboard halen. Alvast inschrijven? Dat kan via deze link.

Alvast testen?

Wil je het nieuwe dashboard alvast testen? Dat kan! We hebben een bèta-versie klaar staan waar je mee kan testen. Gebruik het onderstaande contactformulier om daarvoor de gegevens en instructies voor te bemachtigen.

 

Testen Mediaweb

4 + 7 =