Een beter milieu begint bij jezelf! Deze visie proberen wij dagelijks uit te dragen. Dat begint al bij het voorkomen van het gebruik van plastic bekertjes tot aan energiebesparende maatregelen. Onlangs werden onze inspanningen beloond met een felbegeerd certificaat. 

De Wet milieubeheer verplicht ondernemers die veel energie verbruiken om energiebesparende maatregelen te nemen. HIT Profit (ook trotste hoofdsponsor van Almere City) heeft hiervoor een online portal ontwikkeld. De HIT Energy Solution. Deze portal geeft ons inzicht én controle over ons energieverbruik. De energieanalisten van HIT hebben een op maat gemaakt actieplan voor Media Info Groep geschreven, met concrete acties om het energieverbruik te verminderen. Hierin staat ook de investering en terugverdientijd vermeld. Super handig.

Bij het uitreiken van het certificaat is Mark Reisz (directeur Media Info Groep) aanwezig: “Met dank aan tips en verbeteringen van Hit Profit hebben we mooie investeringen op het gebied van duurzaamheid kunnen doen. Deze stappen leveren uiteindelijk ook weer een besparing op! Zo snijdt het mes aan twee kanten:”

Colas van de Valk, CEO Hit Profit vervolgt: “Media Info Groep mag trots zijn op deze mooie stap. Dit certificaat bewijst dat zij heel bewust en duurzaam bezig zijn met het milieu. En op deze manier volledig voldoen aan de voorschriften van de Wet milieubeheer. Een mooi voorbeeld voor collega-ondernemers”.

Media Info Groep directeur Mark Reisz met senior accountmanager van HIT Profit, Terry Klokkemeijer.