In juni begon Milaino Spalburg bij Media Info Groep als Account Manager. Aan de hand van vijf onderwerpen stelt hij zich aan je voor.

PatFlix
“Ik ga graag met mijn Pathé buddy’s naar zoveel mogelijk premières van (actie-)films en kijk sommige films zelfs twee á drie keer in de bioscoop. Ook houd ik een Netflix-lijst bij met films die ik graag nog wil kijken. Ik ben echt een filmfanaat, vandaar Patflix: Pathé en Netflix samen.”

Blog
“Lezen zit er van jongs af aan al in, toen hield ik er nog een woordenboek bij om woorden op te zoeken die ik niet kende, waardoor ik weer meer nieuwe woorden heb geleerd.  Later ben ik zelf ook gaan schrijven, eerst als uitlaatklep voor frustraties maar sinds kort over verschillende thema’s. Sinds een paar weken hou ik ook een blog bij dat je hier kan vinden.”

Dansen
“Mijn passie voor dansen begon met de muziekvideo van U Can’t Touch This van MC Hammer. Daarnaast is Michael Jackson ook echt een inspiratie. Maar het werd pas serieus door een video van Usher. Hij was aan het “gliden” op het podium. Zo ben ik met hiphop begonnen.  Met (Urban) dansen ben ik al langer bezig, maar sinds vier jaar geleden doe ik ook aan Latin-dansen, zoals Kizomba en Bachata. Een paar jaar terug danste ik nog bijna elke dag, nu even wat minder. Ik heb op veel plekken gedanst; van kleine barretjes tot aan de Kuip in Rotterdam.” 

Theater
“Naast mijn werk bij Media Info Groep geef ik ook improvisatie-theaterworkshops. Hiermee help ik groepen samen te komen, zelfvertrouwen te bouwen en podiumangst te overwinnen. Het begon met jeugdtheater, waarna ik via een workshop van Stichting ImproBattle in contact kwam met improvisatietheater. Deze stichting helpt jongeren door middel van theater. Het hoogtepunt was een optreden voor prinses Maxima. Het was een heel persoonlijk optreden met veel emoties, echt theater op zijn puurst. ‘Maxima heeft daar wel een traantje gelaten.”

Wanderlust
“Vorig jaar heb ik surfen, snowboarden, karten en squash van mijn bucketlist kunnen strepen, maar er staat nog genoeg op. Ook ben ik twee jaar geleden naar Thailand geweest, waar ik niet eens een paar dagen op dezelfde plek was omdat ik zoveel mogelijk wou zien. Eten ontdekken hoort voor mij ook bij Wanderlust, in Thailand smaakte de Pad Thai overal anders. Die variatie vind ik mooi. Ook dichterbij huis ga ik veel op pad, laatst naar de World Press Photo Exhibition in Amsterdam, maar ook ga ik regelmatig naar het bos of strand.”