Micha Nabarro is accountmanager bij Media Info Groep. Aan de hand van vijf onderwerpen stelt hij zichzelf aan je voor.

Lelystad: 
“Eigenlijk woon ik zo lang ik mij kan herinneren in Lelystad, want op mijn vierde ben ik er naar toe verhuisd. Het is niet altijd even bruisend als andere steden, maar qua omgeving en natuur zit je er goed. Hou je van rust en ruimte dan is het hier prima vertoeven. In no time ben je in de Oostvaardersplassen, het Natuurpark of het Zuigerplasbos. Ideale plekken voor een fijne wandeling of fietstocht. Zo doe ik zelf regelmatig een ronde op de racefiets door de Oostvaardersplassen en over de dijk langs het IJsselmeer weer terug. Soms fiets je letterlijk tussen de herten door!

Voetballen:
“Ik ben gek op voetbal. In mijn jeugd heb ik bij een club gezeten, maar daar ben ik toen ik ging werken mee gestopt. Na mijn 30ste heb ik het weer een beetje opgepakt en nu speel ik in een vriendenteam bij de plaatstelijke vereniging. Inmiddels is de derde helft wel een belangrijker aspect van de sport geworden, haha.”

Vakantie:
“Voorheen stond ik vaak op de camping op de Veluwe, maar twee jaar geleden zijn we voor het eerst in Italië geweest en dat is supergoed bevallen! We zaten aan het Luganomeer, pal tussen de bergen. Er ging een wereld voor ons open. Vorig jaar zouden we naar Spanje gaan, maar helaas gooide corona roet in het eten.”

Barcelona:

“De favoriete Citytrip van mij en mijn vrouw is wel Barcelona. We zijn hier nu twee keer geweest. Wandelen over de Barceloneta, het hotel naast en met uitzicht op de Sagrada Famillia, Camp Nou bezoeken, we hebben overal ontzettend van genoten. We zouden er daarna nog een keer de kinderen willen meenemen en ze de stad willen laten zien. Helaas is dat afgelopen jaar dus niet gelukt”

Na corona:
“Als de maatregelen omtrent het coronavirus zijn opgeheven ga ik als eerste babyshoppen, want mijn vrouw en ik verwachten een baby! Je zoekt natuurlijk veel via internet, maar sommige items wil je toch het liefst in een winkel zien en kopen.
Verder kan ik niet wachten om weer eens een (Europese) wedstrijd van Ajax in onze plaatselijke café met vrienden te kijken.”

Zwart-wit foto van Micha