In 2016 begon Marieke op de klantenservice bij Media Info Groep. Inmiddels is ze accountmanager binnendienst en heeft ze dagelijks contact met de klant per e-mail, chat en telefoon. Aan de hand van vijf woorden stellen we je graag aan haar voor.

Extravert
“Op woensdag is mijn vaste vrije dag. Ik denk soms wel eens dat het dan een stuk rustiger is op de afdeling. Ik ben soms best aanwezig en heb het hart op mijn tong.”

Gezin
“Vier jaar geleden ben ik bevallen van een zoon: Kilian. Een echte druktemaker. Ik vind het heerlijk om mijn weekenden samen met mijn gezin door te brengen. Wat dat betreft gaat mijn gezin altijd voorop. Dat betekent natuurlijk niet dat ik nooit met vriendinnen afspreek, maar ik houd wel graag rekening met het thuisfront.”

Theater
“Ik ben gek op bezoekjes aan het theater, maar wanneer de theatergids op de mat viel vond ik het lastig om de juiste voorstellingen uit te kiezen. Dat is met de komst van de Theaterkijkclub in Almere helemaal veranderd. Samen met vier vriendinnen bezoek je daarmee jaarlijks acht verschillende producties. Vooraf is er een voorgesprek met een theaterwetenschapper. Zo krijg je naast een mooie voorstelling ook een kijkje achter de schermen en leer je anders naar theater kijken.”

Outdoor
“Voordat ik mijn man Marco leerde kennen lag ik nog regelmatig op het strand. Nu zijn de vakanties heel anders dan voorheen. Ik heb de zonnigste bestemmingen met strandzanden ingeruild voor de mooiste wandelingen in de bergen. Samen met Kilian maken we daar mooie wandelingen. Ook beklimmen Marco en ik samen de hoogste bergen, zoals de hoogste berg van Italië, de Gran Paradiso. Het is echt heerlijk om zo actief van de natuur te genieten. Voordat ik veertig jaar oud wordt staat de Mont Blanc op de planning, heel spannend!”

Bergmarmot
“Toen we voor de eerste keer met Kilian op vakantie gingen, reden we voor hem stad en land af voor de juiste outdoorkleding. We ergerden ons aan het feit dat er zo weinig voor kleine kinderen op outdoorgebied beschikbaar was. Met dat in ons achterhoofd zochten we een oplossing. We hebben samen een webshop opgezet: Bergmarmot! Een webshop met echte outdoorkleding voor peuters. Zo ondersteunen we ouders die met dezelfde problemen kampten als wij voorheen. We bestaan inmiddels twee jaar en ik vind het superleuk om dit naast mijn werk bij Media Info Groep te doen.”